Casa bunicilor mei este pe malul lacului si da, in fiecare toamna il golesc. Din povesti, inainte de revolutie primavara se baga puiet, se dadea de mancare si toamna de aduna, si tot asa. Acum am fost acolo chiar cand pescuiau lacul si cam putin, pesti mici de tot, doar cativa mai rasarisi si aia crapi si inca o specie, nu imi vine acum, oricum nu rapitor. La vreo 2 saptamani, pe apa mica au iesit 2 la pescuit din barca, probabil angajati si au luat chiar in fata casei alor mei in salau asa la vreo 50 de cm.grecu scrie:seceta de bani ! il golesc in fiecare toamna !
despre ZAU
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Balta de la Zau de Campie apartine sau apartinea fermei piscicole si menirea lui este cresterea si valorificarea pestelui, deci este "normal sa goleasca" in fiecare toamna si sa recolteze productia pe anul respectiv.... Majoritatea pestiilor este valorificata in pietele din orasele apropiate din cisterne si "masini speciale".....
- MARIUS POPA
- veteran
Am inteles ideea, m-am mai linistit, dar s-a cam colmatat rau, nu este chiar asa de adanca precum ma asteptam!:)
Si nu am vazut zone cu pietris, poate asa e, cu fundul namolos. Si pestele este la fel de puturos .
Numai bine,;)
Si nu am vazut zone cu pietris, poate asa e, cu fundul namolos. Si pestele este la fel de puturos .
Numai bine,;)

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Balta a fost teribila prin anii '90 cand s-a deschis la pescuit...Doamne ce peste era ! Acum reprezinta expresia neputintei ...Vai mama ei
Am fost in toamna asta in excursie ...De la Valeni pana la Taureni.
Salau pe Zau? Mai sunt doi ! Vasile si Maria
Probabil ...
Ps: Marcele un salau ceva la primavara ? Poate il prindem pe Vasile...

Salau pe Zau? Mai sunt doi ! Vasile si Maria

Ps: Marcele un salau ceva la primavara ? Poate il prindem pe Vasile...

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- MARIUS POPA
- veteran
Desi am trecut de nenumarate ori in ultimi 5 ani pe la Zau, si admiram din masina sau chiar de mai aproape balta, nu am pescuit niciodata.
Lumea cu care am intrat in contact, era multumita de rezultate, desi dadeau la stationar in rest, nu cunosc balta indeaproape .
Lumea cu care am intrat in contact, era multumita de rezultate, desi dadeau la stationar in rest, nu cunosc balta indeaproape .

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.