despre ZAU

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 22 Apr 2009, 08:46

nu e voie la dostat cu barca. salau este, intr-adevar. acum cativa ani s-au prins bucati frumoase. nu stiu ce-o mai fi acum.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 22 Apr 2009, 09:48

[quote="zamfi"]Stiti cum e : ala care vine de la 100 de km de Zau nu prea are chef :shock: :lol: sa transporte gunoiul pana acasa sa-l arunce la tomberon!Sau nu (chiar) toti...[quote]

Zamfi, io cred ca mai usor duci o sticla goala decat una plina si o conserva la fel. Dar nu vor. Toti se plang, ca Ceausescu, ca Besescu, si ei nu-s instare sa-si adune propriul gunoi... plus ca si aia e contraventie cu aruncatul mizeriei pe jos dar cine sa mai faca proces verbal si pentru aia... poate pierde la procedura. :)
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 22 Apr 2009, 11:23

vad ca parerile sunt impartite,am avut ocazia sa vizitez de cateva ori zaul, desi in trecere, nu am ezitat sa intreb in stinga si in dreapta, dece atita libertate, din ceea ce vedeam eu:bete, cel ptin 4;peste, din discutii , fara numar de kg., plata 30ron, si se poate discuta pentru un n r mai mare de bete, trec administratori, o data-n zi,sa preia taxa, mizerii cate vrei!
de pescuit din barca, cica nici nu se pune problema (cel care mi-a zis, parerea serios pe situatie, pescar care din spusele lui, viziteaza des zaul, si vorbea numai de la 10kg. de peste in sus,)
...mirat!intreb:dar domne, se poate retine cat vrei?
...raspuns:da!
intradevar unii pescarii, si aici ma refer la cei de stationar(nu fac trimiteri la nimeni) nu au pasare de prohibitie, limite de dimensiuni admise,;retin tot ce prind,!
se pare ca acea balta creaza un habitat foarte placut pestelui, de se poate reproduce din abundenta, ca la cat baga pescarii in plasa si la cat mai ramane,nu se explica, ca populari, nu cred eu ca se fac atitea!

ps:era o parere!
8)
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 22 Apr 2009, 13:50

Cristi in principiu iti dau dreptate cu aruncatul mizeriei pe joj, fiexare dintre noi daca am intretine curatenia nu ar exista probleme, dar te intreb eu din suma "modica " pe care o incaseaza intr-o luna domnu patron nu isi permite sa amenajeze niste cosuri de gunoi pe care sa le stanga saptamana de saptamana? sau nu il intereseaza si merge pe princupiul .....ca bani sa iasa....
Eu zic ca majoritatea celor care arunca pe jos mizeria le-ar fi rusina sao mao faca daca ar avea la 15v m de ei cosuri de gunoi., asta este doar o perere si zic eu este valabila pentru mai toate lacurile din transilvania.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 22 Apr 2009, 16:56

Poate no sa va vina sa credeti dar am asistat luni 20 aprilie la o curatenie generala in jurul lacului Zau...
Pe la ora 8 dimineata au aparut ca din senin vreo 30-40 de "colorati" ca din pamint :D si s-au apucat de strins gunoiae in saci de plastic ...
Eu pescuiam pe pod la calea ferata si pot sa va spun cu mina pe inima ca pe decursul unei ore intregi gealatii respectivi au adunat vreo 50 de saci mari cu gunoaie alflate pe linia ferata ,marginea lacului si pe pajistea din imprejurimi....
Sper sa nu ramina o actiune singulara si ca ea sa se repete ...nu stiu nici macar cine a platit sau "ordonat" acea activitate dar ramine una LAUDABILA ...
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 22 Apr 2009, 22:37

Tavi scrie:Pe Daia e voie din barca?
E rapitor?
Nu e voie din barca.Nici nu e nevoie deoarece baltile (atentie sunt doua deschise si nu una... :lol: ) sunt micute...
Rapitor nu este ... :shock: Cu totul intamplator s-a prins anul acesta un salau de cca 6 kg la rama rosie :lol: Bine ,azi un amic de al meu a prins stiuca...Intamplator :lol: Anul trecut a mai intrat si somn pe la pescari...Intamplator :lol: De ce intamplator? :shock: Pentru ca intradevar acolo lumea pescuieste la crap!Totusi...intamplator intra si ceva cu dinti :lol: Care va sa zica ...exista!

Ps: nu ai loc sa dai la spinning( e multi!) asa ca ...doar intamplator! :lol: :lol: :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 22 Apr 2009, 22:37

valistrati scrie:Poate no sa va vina sa credeti dar am asistat luni 20 aprilie la o curatenie generala in jurul lacului Zau...
Pe la ora 8 dimineata au aparut ca din senin vreo 30-40 de "colorati" ca din pamint :D si s-au apucat de strins gunoiae in saci de plastic ...
Eu pescuiam pe pod la calea ferata si pot sa va spun cu mina pe inima ca pe decursul unei ore intregi gealatii respectivi au adunat vreo 50 de saci mari cu gunoaie alflate pe linia ferata ,marginea lacului si pe pajistea din imprejurimi....
Sper sa nu ramina o actiune singulara si ca ea sa se repete ...nu stiu nici macar cine a platit sau "ordonat" acea activitate dar ramine una LAUDABILA ...
Doamne ajuta! Poate,poate... :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

marin_cheita
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de marin_cheita » 29 Apr 2009, 08:35

fisherman scrie:nici la Zau nu te lasa cu barca. pe vremuri, cand meream la stationar era o aventura sa intre cumnatul cu barcuta sa arunce niste porumb. daca te vedeau "baietii" aveai show in toata regula. s-a mai prin ceva salau la zau mai prin martie, pe langa trestii. acum nu mai stiu. si din cate zicea cineva care a fost, abia a gasit loc, ca erau 200 de pescari insirati pe toata partea cu soseaua. ori asta nu mai e pescuit.
:idea: 200 sant putini cred ca ai fost intr-o zi de luni dar ce zici de vreo 1000 , 1200 de presupusi pescari si la plecare au momit si cu resturile de mancare si sticle , capturi ? ????? multe

Teoo
senior
senior

Mesaj de Teoo » 29 Apr 2009, 09:24

fisherman scrie:nu e voie la dostat cu barca. salau este, intr-adevar. acum cativa ani s-au prins bucati frumoase. nu stiu ce-o mai fi acum.
In acest moment aceasta balta nu este deschisa pubicului larg.
Este proprietatea unui om , care a lasat balta deschisa , doar pt prietenii dansului.
Se pescuieste , acolo , dar doar de catre pesoane care sunt in cercul de prieteni ai dansului.
In ultima perioada , balta a fost folosita si pentri schi nautic sau plimbari cu jet-schiul , in aceleasi conditii...( cercul dansului de prieteni).
In balta mai este salau....
Este si crap si caras...

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 29 Apr 2009, 10:14

apai, cu Dostatul asta e aiureala mare. ba-i deschis, ba-i inchis. ma rog, omul face ce vrea cu balta lui. de-aia m-am orientat pe balti din HD si SB, ca prin Alba nu prea avem unde.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

Scrie răspuns