despre ZAU

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 15 Apr 2009, 16:47

fisherman scrie:@Tavi
Cred ca pe la Sacel, Mandra, Ocna Sibiului se poate prinde mai bine decat pe Zau. Asta ti-o spune un fan al baltilor din Mures si care vede, cu regret, ce-au fost si ce-au ajuns. Era o vreme cand o partida pe Zau era ceva ca lumea, dar vremea aia a apus demult.
Pe baltile de aici de care zici nu te lasa cu barca.
De pe mal e greu mai ales ca in uichend baltile "bune" sunt ticsite de pescari care dau la fix cu 3-4-5...n bete, de-abia gasesti loc sa dai cateva lanseuri si alea cat mai drept in fata ca altfel le agati firele.
Asa ca si daca o fi ceva salau, desi am dubii, e greu sa ajungi la el. :D
Parca a fost si un concurs de spin din barca la Sacel, din cate imi aduc aminte nu s-a prins mare lucru.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 15 Apr 2009, 17:09

nici la Zau nu te lasa cu barca. pe vremuri, cand meream la stationar era o aventura sa intre cumnatul cu barcuta sa arunce niste porumb. daca te vedeau "baietii" aveai show in toata regula. s-a mai prin ceva salau la zau mai prin martie, pe langa trestii. acum nu mai stiu. si din cate zicea cineva care a fost, abia a gasit loc, ca erau 200 de pescari insirati pe toata partea cu soseaua. ori asta nu mai e pescuit.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 15 Apr 2009, 17:12

fisherman scrie:@Tavi
Cred ca pe la Sacel, Mandra, Ocna Sibiului se poate prinde mai bine decat pe Zau. Asta ti-o spune un fan al baltilor din Mures si care vede, cu regret, ce-au fost si ce-au ajuns. Era o vreme cand o partida pe Zau era ceva ca lumea, dar vremea aia a apus demult.
Baltile din Sibiu la ora actuala sunt de toata jena,asta o spun ptr.ca stiu ce insemnau ele in anii 90 in materie de salau,dar nu numai.Mi-am" pierdut "multe zile pe lacul 6,1,2 sau 4 pe Sacel.Era vremea cand "bastan"era Adi,un tip de treaba de altfel,ce stia sa aibe grija de lacuri.

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 15 Apr 2009, 18:47

cred ca situatia e generala, cel putin prin partile noastre. acum 10-15 ani pe baltile din Mures era festival, acum, vorba lui Ilie, sunt de toata jena. abia asteptam sa plec la pescuit la 2 noaptea ca sa fiu la 4 pe balta. acum nu merita nici sa ma deranjez. s-au tot schimbat administratorii si de la an la an a fost tot mai prost.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 15 Apr 2009, 20:46

Da ,dar uite ca a mers lumea cu barca ,pe Zau si a prins!Deci patronii si-au atins scopul si anume acela de a infirma zvonul ca nu mai este salau in Zau...Sigur ca din barca este altfel, dar (mai) este peste! :wink: De altfel...recunosc ca intr-o zi am avut si eu un "trenulet" si asta de pe mal...Problema este si numarul urias de pescari:m-am dus sambata trecuita ,in plimbare , pe la amiaza :lol: La un jig ...Pur si simplu NU am avut loc de pescuit!!! :shock: :lol: Incredibil pentru o balta de zeci de hectare...E adevarat ca "pescarii" carau zeci de kile de caras ca de, taxa :cry: Si cand ma gandesc ca acum cca o luna eram ,la un moment dat, doi pescari pe toata balta :shock: :lol:
Tara,dulce tara... :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 15 Apr 2009, 21:03

Zamfi ,fii convins ca noi cei 2 ce am avut privilegiul de-a pescuit din barca nu am retinut nici macar 1 solz de salau....si crede-ma ca am prins cel putin 100 de salai in 8 ore de pescuit .
Ideea ca tot ce prinzi trebuie dus acasa e f. paguboasa ,nu de alta dar mai devreme sau mai tirziu tot tu ai sa "tipi" ca a secat balta de peste ...
Pina nu intelegem fiecare ca pestele e un partener care trebuie respectat nu un fel de mincare (chiar daca platim taxa) situatia baltilor va ramine incerta iar patronii lor circumspecti atunci cind vine vorba de-a te lasa sa pescuiesti din barca ....
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 16 Apr 2009, 06:43

Si taxa cat a ajuns?
Ca cred nici anul asta ma duc :D ?
the angler is catching xxx, not by the lure

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 16 Apr 2009, 07:06

din auzite, e 30 de lei. repet, din auzite.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 16 Apr 2009, 17:03

sir.JONES scrie:Si taxa cat a ajuns?
Ca cred nici anul asta ma duc :D ?
tot 30 lei....sigur... :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 16 Apr 2009, 18:06

@valistrati
Sincer,nici nu credeam ca o sa retineti vreun peste! :wink: Nu ma refeream la voi cand spuneam ca lumea cara peste...La voi as putea ,eventual, sa ma refer cand am spus ca cineva a vrut sa demonstreze ca este salau in Zau... :lol: :lol: Ce dovada vrei mai buna decat cea cu peste 100 de bucati ,in doi oameni,in 8 ore... :roll: Pe cand o etapa AVP pe Zau? :lol:

Sarbatori fericite si fir intins!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns