Delta Dunarii

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Gabor Gabriel
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Gabor Gabriel » 28 Feb 2011, 10:38

Ultimii 2 ani Delta in perioada 8-15 octombrie.
Nici urma de tantar

Sami
veteran
veteran

Mesaj de Sami » 28 Feb 2011, 11:37

geppetto scrie:Sprayu pentru tantari e foarte bun cateodata seara in timp ce legi barca. Tre sa te dai din mers pana sa ajungi si sa ai bagajele pregatite ca in 5 minute e ca si cum nu te-ai dat cu nimic :lol:
Mie mi se pare scumpa delta. Numai cu un sfert din banii de drum pana acolo si inapoi mergi pe privat si ai sanse mai mari sa prinzi stiuca.
Pai nu mergi in Delta numai pentru pescuit,nu?
Drumul te ajunge mai ieftin daca mergeti cu masina(pana la Sulina) si sunteti doua cupluri ,sa fiti 4 persoane,sau o familie.Cu masina la care am avut peridoc si barca de fibra(5m) am consumat cam 85 litri de motorina pentru 1400 km,dar cum pretul la carburant a luat-o razna de tot incepe sa se scumpeasca si Delta.
Avand in vedere ca e un concediu pe an se merita sa cheltui putin mai mult.Eu mi-am luat si mancare(conservaraie)de acasa pentru masa de zi pentru ca seara mancam la pensiune,si bautura la fel.Daca te duci cu mainile in buzunar si cumperi tot de acolo te ruinezi garantat.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 28 Feb 2011, 12:08

Sami scrie:

Drumul te ajunge mai ieftin daca mergeti cu masina(pana la Sulina)
daca ar fi feribot ar merge pana la Sulina si chiar dincolo de ea. :lol:

Sami
veteran
veteran

Mesaj de Sami » 28 Feb 2011, 13:05

rine scrie:
Sami scrie:

Drumul te ajunge mai ieftin daca mergeti cu masina(pana la Sulina)
daca ar fi feribot ar merge pana la Sulina si chiar dincolo de ea. :lol:
:))Voiam sa zic Tulcea,dar sunt la serviciu si am o groaza de treburi si de ganduri...din cauza muncii visez la plaja din Sulina...mai ales ca vad zapada afara

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 28 Feb 2011, 13:42

In ceea ce ma priveste, iesirile prolifice in delta au fost cele scurte de 2-3 zile, organizate ad-hoc, urmarind cotele, starea apelor, etc.
Cand mi-am organizat concediul in delta din vreme si pentru o perioada mai lunga, de cele mai multe ori ne-am bucurat mai mult de natura decat de pescuit, poate cu cateva mici exceptii.

Sami
veteran
veteran

Mesaj de Sami » 28 Feb 2011, 13:51

D_ali scrie:In ceea ce ma priveste, iesirile prolifice in delta au fost cele scurte de 2-3 zile, organizate ad-hoc, urmarind cotele, starea apelor, etc.
Cand mi-am organizat concediul in delta din vreme si pentru o perioada mai lunga, de cele mai multe ori ne-am bucurat mai mult de natura decat de pescuit, poate cu cateva mici exceptii.
Aveti noroc pentru ca locuiti mai aproape si se merita,dar eu am distanta dubla pana la Tulcea si nu prea merita sa cheltui o groaza de bani pentru 2-3 zile pentru ca platesti transportul la fel indiferent cate zile stai.Sa nu mai adaugam si oboseala.Eu petrec 2 zile pentru un drum in Delta,o zi la dus si una la intors,ca deh merg pe ,,autostrada''...Nu are rost sa stau doua zile pe drum si mai stau doua in Delta pentru ca ar fi si oboseala foarte mare.

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 28 Feb 2011, 13:58

...de acord.

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 28 Feb 2011, 14:54

Sami scrie:
Pai nu mergi in Delta numai pentru pescuit,nu?
Pai sa stii ca nu. Cred ca anul trecut de fiecare data cand am fost mai mult m-am plimbat si am facut fotografii decat am pescuit. S-ar putea sa-mi placa prea putin spinningu :lol:

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 28 Feb 2011, 15:15

Sami scrie:Aveti noroc pentru ca locuiti mai aproape si se merita,dar eu am distanta dubla pana la Tulcea si nu prea merita sa cheltui o groaza de bani pentru 2-3 zile pentru ca platesti transportul la fel indiferent cate zile stai.Sa nu mai adaugam si oboseala.Eu petrec 2 zile pentru un drum in Delta,o zi la dus si una la intors,ca deh merg pe ,,autostrada''...Nu are rost sa stau doua zile pe drum si mai stau doua in Delta pentru ca ar fi si oboseala foarte mare.
Depinde cat de bolnav esti ! :D
Eu am fost pana la Murghiol (cat sunt, 300 km ?) dimineata, am pescuit o zi intreaga si m-am intors acasa la Bucuresti seara. Singur! E drept ca era intr-o perioada in care simteam ca plesnesc daca nu ies la peste ! Boala grea !

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 28 Feb 2011, 18:46

Sami scrie: Pai nu mergi in Delta numai pentru pescuit,nu?
Drumul te ajunge mai ieftin daca mergeti cu masina(pana la Sulina) si sunteti doua cupluri ,sa fiti 4 persoane,sau o familie.Cu masina la care am avut peridoc si barca de fibra(5m) am consumat cam 85 litri de motorina pentru 1400 km,dar cum pretul la carburant a luat-o razna de tot incepe sa se scumpeasca si Delta.
Avand in vedere ca e un concediu pe an se merita sa cheltui putin mai mult.Eu mi-am luat si mancare(conservaraie)de acasa pentru masa de zi pentru ca seara mancam la pensiune,si bautura la fel.Daca te duci cu mainile in buzunar si cumperi tot de acolo te ruinezi garantat.
si daca nu aveai in dotare barca ta cu motor, cam cat te costa sejurul ala??
nu mai da exemplu tau, fiindca tu esti un caz fericit, as putea spune, atat timp cat ai avut in dotare o barca cu motor pt care nu ai platit nimica

dute in delta fara acea barca si fara motor si abia apoi spune daca iti mai vine sa mai mergi a doua oara

Scrie răspuns