Delta Dunarii

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 28 Feb 2011, 19:12

Prieteni

Deja m-ati epuizat cu discutiile voastre despre preturi.
Traim intr-o tara scumpa. Veniturile nostre sunt mici.

DELTA este o minunatie !

Sunt operator de turism de 11 ani in DELTA si credeti-ma ca nu m-am imbogatit. Din contra. Lucrez cu aceleasi preturi de 11 ani. In 2001 pretul la cazare si pensiune completa era de 35 $ fara TVA (nu exista EURO. Acum este de 34 E fara TVA. COSTURILE INSA SUNT DE 4, 5 ORI MAI MARI.

Vorbiti mai mult de pescuit si pentru discutii economice incercati forumurile financiare.
www.wilddanube.ro

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 28 Feb 2011, 19:14

Initial in topic era vorba de o iesire cu sotii/prietene/femei...Parerea mea ca daca vrei sa imbini utilul cu placutul,cu pescuit dar si cazare de bun simt ,unde poti sa faci un dus ,sa faca fata o plaja , o baie ,etc si mai esti si de prin Ardeal e belea mare! Sari de mia de euroi/saptamana...Fara barca ta, vorba lui Adi.Si daca umflii si doua radare pe drum ... :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 28 Feb 2011, 19:21

:lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 28 Feb 2011, 19:29

e mult 100 de euroi pentru un pescuit in delta de joi pana duminica ?cu totul ?inclusiv bautura ? eu asa merg. trebuie o echipa de inca trei si mai putina domnie. va spun ca se poate. decat sa dau 100 ron pe 12 ore de pescuit la "privat" cu paznici la c---u meu mai bine valea,obositor dar incomparabil mai misto.

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 28 Feb 2011, 19:56

Eu stau in salbaticie, dar cu conditii minime, 2 persoane, 4 nopti=500ron. Am acoperis, termopane si plasa de tantari, pat, aragaz cu butelie si o barca de fibra la dispozitie....
Motorul de 4 cai il pun la investitii 8)
RX6 & Daiwa SS owner!

horia flucus
veteran
veteran

Cazare in Delta

Mesaj de horia flucus » 28 Feb 2011, 20:09

Vad ca toata lumea se dedulceste la scumpeturi in balta...
Eu stau de vreo cativa ani la aceeasi gazda in Crisan si platesc cam 60 RON/zi (35 cazare+25 o masa copioasa).
Barca nu o platesc deoarece sunt chiriasul lui fidel de ani de zile iar berea si palinca nu ma ruineaza.
Benzina...cat am chef sa colind intre diverse ghioluri dupa stiuca e cu banii mei.
Ideea e ca trebuie sa va orientati catre o gazda care e pescar de rapitor.
Cu 400 de lei stau 4 zile cu tot cu benzina,bere si tigari. Cine are nevoie de piscina, internet si aer conditionat plateste.
Pentru doritori trimit poze pe MP.
P.S. Nu fac reclama mascata!!!
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!

pupu
veteran
veteran

Mesaj de pupu » 28 Feb 2011, 22:26

Anul trecut am schimbat motorul cu unul de 40 de cai si am preferat sa stau in Crisan , de acolo, prin toate coclaurile.Am prins bine pe Lumina,Merhei dar am avut trei zile super in Dracu undeva in E-stul lacului ,ascuns de oamenii lui Raduta.

Numai bine...

Sami
veteran
veteran

Mesaj de Sami » 28 Feb 2011, 22:47

adiwolf scrie:
Sami scrie: Pai nu mergi in Delta numai pentru pescuit,nu?
Drumul te ajunge mai ieftin daca mergeti cu masina(pana la Sulina) si sunteti doua cupluri ,sa fiti 4 persoane,sau o familie.Cu masina la care am avut peridoc si barca de fibra(5m) am consumat cam 85 litri de motorina pentru 1400 km,dar cum pretul la carburant a luat-o razna de tot incepe sa se scumpeasca si Delta.
Avand in vedere ca e un concediu pe an se merita sa cheltui putin mai mult.Eu mi-am luat si mancare(conservaraie)de acasa pentru masa de zi pentru ca seara mancam la pensiune,si bautura la fel.Daca te duci cu mainile in buzunar si cumperi tot de acolo te ruinezi garantat.
si daca nu aveai in dotare barca ta cu motor, cam cat te costa sejurul ala??
nu mai da exemplu tau, fiindca tu esti un caz fericit, as putea spune, atat timp cat ai avut in dotare o barca cu motor pt care nu ai platit nimica

dute in delta fara acea barca si fara motor si abia apoi spune daca iti mai vine sa mai mergi a doua oara
Nu e chiar asa.Am fost un caz fericit prin prisma prietenului cu care am fost ca el are barca ,nu eu...e un plan de viitor caci acum nu am suficienti bani.Dar la gazda la care am stat costa 50 lei pentru barcagiu si mai adaugai combustibilul,iar in cazul in care te duci doi pescari cum am fost noi(am fost cu prietenele dar ele nu mergeau in fiecare zi pe apa) cat te ajunge pe zi de fiecare 25 de lei,e mult??
Incercam sa arat ca daca te interesezi putin si te zbati un sejur in Delta nu e o avere.Repet,poate cheltuiesti mai mult in primul an din nestiinta,dar dupa aceea incepi sa prinzi lucrurile.
Si daca te duci cu barca proprie se adauga cheltuieli: combustibil mai mult la masina si lasarea la apa si ridicarea ca sunt niste preturi la Tulcea pentru asa ceva de inebunesti,dar trebuie sa cauti.Incerc doar sa incurajez oamenii sa mearga in Delta nu sa se sperie de cateva preturi aruncate de unul sau de altul,care poate au fost comozi sa isi care bautura si mancare dupa ei sau nu au stiut.

Sami
veteran
veteran

Mesaj de Sami » 28 Feb 2011, 22:51

rine scrie:e mult 100 de euroi pentru un pescuit in delta de joi pana duminica ?cu totul ?inclusiv bautura ? eu asa merg. trebuie o echipa de inca trei si mai putina domnie. va spun ca se poate. decat sa dau 100 ron pe 12 ore de pescuit la "privat" cu paznici la c---u meu mai bine valea,obositor dar incomparabil mai misto.
Bravo! Se poate,dar cu cortul

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 01 Mar 2011, 00:03

...eu am incercat si asa, motorizat sau nu...
http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=12438

Scrie răspuns