In ce perioada ai fost?pupu scrie:Ma duc in DD de f. mult timp si pot sa spun ca anul asta a fost totusi unul bun, cel putin in privinta stiucii.La una din partide am luat cam 70 de bucati ,intradevar aproape toate pe langa kil si doar 4-5 mai mari ,cred ca una spre 3-3,5.
Numai bine...
Delta Dunarii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Vezi ca iar faci ce vrei tu si s-ar putea sa te frigi cu Sacalaia...pt ca setea de stiuca a potolit multe guri flamande p-acolo.shimano scrie:Ma nu ma speriati...ce-s cu preturile astea??? Mai bine-mi iau de banii astia niste scule adevarate de pescuit,apoi fug la Sacalaia sa-mi potolesc setea de stiuca...
....tu fa ce crezi dar o sa frigi ca si cu mulineta de cast, treaba ta.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Nu stiu de ce ai impresia ca m-am fript in legatura cu mulineta de cast...pentru ce imi trebuie merge super, pot lansa bine, si-mi place si twichin' bar-ul...deci momentan chiar nu-mi trebuie Curado, SOL sau Calais. Sunt foarte multumit asa.Adelin scrie:Vezi ca iar faci ce vrei tu si s-ar putea sa te frigi cu Sacalaia...pt ca setea de stiuca a potolit multe guri flamande p-acolo.
....tu fa ce crezi dar o sa frigi ca si cu mulineta de cast, treaba ta.
In legatura cu Sacalaia, am glumit...nu-mi place acolo, si iti dai seama ca n-o sa compar Delta cu Sacalaia (chiar daca nu prind nimic in Delta, tot merita sa merg, macar sa prind cate-un apus de soare mirific, cu nevasta in brate. Asta-i castigul primordial, nu marlitele)
Sprayu pentru tantari e foarte bun cateodata seara in timp ce legi barca. Tre sa te dai din mers pana sa ajungi si sa ai bagajele pregatite ca in 5 minute e ca si cum nu te-ai dat cu nimic
Mie mi se pare scumpa delta. Numai cu un sfert din banii de drum pana acolo si inapoi mergi pe privat si ai sanse mai mari sa prinzi stiuca.

Mie mi se pare scumpa delta. Numai cu un sfert din banii de drum pana acolo si inapoi mergi pe privat si ai sanse mai mari sa prinzi stiuca.
In ultimii 2 ani am fost la sfarsitul lui septembrie in delta si nu am avut probeleme deloc cu tantarii si nu am folosit nici o "solutie" contra lor.kzoli scrie:... apropo de apus si plimbat in delta .... vezi ce faci cu tantarii sunt cu milioanele si pe la sfarsitul lunii septembrie si Off ul sau alte chestii sunt doar atractante pentru ei ...
www.pentrupescuit.ro