Delta Dunarii

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Sami
veteran
veteran

Mesaj de Sami » 26 Feb 2011, 13:20

byorel scrie:
Ovidiu MS scrie: Delta nu se compara cu nimic dupa parerea mea.
Mare dreptate ai!!! :bere:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 26 Feb 2011, 14:46

cand mai afisati diverse preturi si va mai dati cu presupusl ca este ieftin sau scump, spuneti si la ce salariu sau venit va raportati.

p.s. si vad ca ninei nu ia in discutie si drumul pana acolo cu toate cheltuielile care le implica.
delta nu este ieftina, nu este ieftina deloc, ba din contra.

Sami
veteran
veteran

Mesaj de Sami » 26 Feb 2011, 15:30

adiwolf scrie:cand mai afisati diverse preturi si va mai dati cu presupusl ca este ieftin sau scump, spuneti si la ce salariu sau venit va raportati.

p.s. si vad ca ninei nu ia in discutie si drumul pana acolo cu toate cheltuielile care le implica.
Eu am spus pretul cu totul inclus: transport Tr Severin -Tulcea si retur.Transport Tulcea-Mila 23 cu barca noastra(eram 4 persoane) si retur.Carburantul in fiecare zi pentru barca.
O masa pe zi la gazda,cina, ca atunci ajungeam la pensiune(in adevaratul sens al cuvantului cu tot ce trebuie numai ca nu e declarata ca si pensiune). Ca si venit ma raportez la un venit de 1000 lei lunar, a trebuit sa fac ceva sacrificii ,dar a meritat fiecare banut,adica 12 zile=1300 lei,merita ,nu?
Ma gandesc ca in cazul unei vacante intr-o statiune de pe litoral ieseam mult mai scump si nici nu pescuiam :)
Intr-una din zile am fost si la plaja la Sulina unde am consumat mai mult combustibil.Daca cercetezi putin inainte eu zic ca iesi onorabil pentru prima data cand vei merge,iar incepand cu al doilea an vei scade cheltuielile pentru ca vei invata anumite trucuri ,vei lega niste relatii ,vei cunoaste anumite amanunte care iti vor fi de folos,etc.
Sper sa ajute pe careva ce am scris aici si sa impulsioneze,sa-i dea curaj.
Eu am ramas impresionat de Delta ,desi vad Dunarea in fiecare zi si sunt obisnuit cu apa ei,spre deosebire de altii care sunt mai departe si o vad ocazional,si macar teoretic ar fi trebuit sa fiu mai putin incantat,dar nu...din contra!

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 26 Feb 2011, 18:36

adiwolf scrie:cand mai afisati diverse preturi si va mai dati cu presupusl ca este ieftin sau scump, spuneti si la ce salariu sau venit va raportati.

Mai trebuie sa iei in calcul si stilul de pescuit,adica eu dau de obicei la spinning si nu iau la pescuit decit un prieten,sa nu ne pescuim unul pe altul,deplasarile,de exemplu anul asta am vrut sa nadim linga crisan timp de 4 zile,noi plecam din Mila 23,deci cam 13-14 l/zi de benzina se duceau doar pe deplasarea asta,iar cind a trebuit sa pescuim efectiv a crescut Dunarea foarte mult ,asa ca doi saci de porumb preparat s-a dus degeaba.Pina la Tulcea am putin peste 300 km dus,deci si aici mai pui ceva banuti

horia flucus
veteran
veteran

Mesaj de horia flucus » 27 Feb 2011, 01:28

shimano scrie:
Ovidiu MS scrie:Mai bine pentru tine Sacalaia frate,pensiuni ieftine ,barca ieftina,relativ aproape de Mures si consumi putina benzina! Delta lasa pentru noi,pacat sa dai atatia bani si oricum nu ai ce vedea sunt numai canale,lacuri si mult stuf! Nu merita.....mai bine scule scumpe sa fie invidiosi prietenii!
Stai linistit,am deja sculele cele mai scumpe (de-ar sti nevasta la cat mi se ridica deja sculele..). In Delta trebuie sa ajung,sa-mi linistesc constiinta,dar,cu ajutorul vostru,voi evita "gropile" adanci,si sper sa ies rezonabil d.p.d.t. financiar din aventura asta,astfel incat iesirea in Delta sa devina o traditie anuala,nu amintirea unui esec cu un gust amar. Sunt prea naiv? Am devenit un visator intr-o lume cruda,rece,pierduta in mecanismele pacatului? Hmm..poate..
Daca esti cotit pe rapitor, in Crisan te poti orienta pe bani super OK.
Preferabil fara nevasta, doar daca pescuieste si ea.
Daca te gandesti sa vezi zona Crisan pot sa-ti dau detalii pr MP.
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!

stradic
veteran
veteran

delta

Mesaj de stradic » 27 Feb 2011, 09:04

Delta e scumpa intradevar,dar daca mergi la stiuca cum merg multi pescari si prinzi un moment de activitate si hranire intensiva a stiucii si ai capturi multe pe partida,atunci nu te mai intereseaza cat costa doar sa vezi ca vine cumatra cu valu-n cap dupa naluca :wink: Dar daca dai gherla atunci iti calculezi fiecare banut pe care l-ai cheltuit si atunci consideri Delta o dezamagire si ca e scumpa!
rapala the best vobler in the world

keymaker
senior
senior

Mesaj de keymaker » 27 Feb 2011, 10:21

doar sa vezi ca vine cumatra cu valu-n cap dupa naluca
Incearca varianta asta:Recuperezi naluca si in fata ei deodata sar o groaza de pestisori afara din apa(si realizezi ca se feresc speriati de lingura ta),procesul continua si deodata un alt card de pestisori sar in aceeasi maniera dar imediat in urma ei...10 secunde lungi cat o ora ridica cotele adrenalinei..atacul te trezeste din teama ca cumatra s-ar putea razgandi :D
"I love not man the less, but Nature more"....lord George G.Byron

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 27 Feb 2011, 10:22

mare dreptate...bine ai gasit cuvintele, corect(stradic)

adiwolf
veteran
veteran

Re: delta

Mesaj de adiwolf » 27 Feb 2011, 14:25

stradic scrie:Delta e scumpa intradevar,dar daca mergi la stiuca cum merg multi pescari si prinzi un moment de activitate si hranire intensiva a stiucii si ai capturi multe pe partida,atunci nu te mai intereseaza cat costa doar sa vezi ca vine cumatra cu valu-n cap dupa naluca :wink: Dar daca dai gherla atunci iti calculezi fiecare banut pe care l-ai cheltuit si atunci consideri Delta o dezamagire si ca e scumpa!
din 2006 in delta, pe natural, nu s-a mai intamplat nimic.
activitatea aia de hranire intensiva a fost in 2006 si de atuncea..........apa de ploaie.
imi mentin parerea ca pt pescarul de rand, delta este exagerat de scumpa si nu ma refer la conditiile de cazare, mai cu seama la conditiile de deplasare si transport, inspre si in delta.
pentru cei care vor doar sa admire si sa stea 3zile, este ok.

pupu
veteran
veteran

Mesaj de pupu » 27 Feb 2011, 15:24

Ma duc in DD de f. mult timp si pot sa spun ca anul asta a fost totusi unul bun, cel putin in privinta stiucii.La una din partide am luat cam 70 de bucati ,intradevar aproape toate pe langa kil si doar 4-5 mai mari ,cred ca una spre 3-3,5.

Numai bine...

Scrie răspuns