Mare dreptate ai!!!byorel scrie:Ovidiu MS scrie: Delta nu se compara cu nimic dupa parerea mea.

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Eu am spus pretul cu totul inclus: transport Tr Severin -Tulcea si retur.Transport Tulcea-Mila 23 cu barca noastra(eram 4 persoane) si retur.Carburantul in fiecare zi pentru barca.adiwolf scrie:cand mai afisati diverse preturi si va mai dati cu presupusl ca este ieftin sau scump, spuneti si la ce salariu sau venit va raportati.
p.s. si vad ca ninei nu ia in discutie si drumul pana acolo cu toate cheltuielile care le implica.
delta nu este ieftina, nu este ieftina deloc, ba din contra.
Mai trebuie sa iei in calcul si stilul de pescuit,adica eu dau de obicei la spinning si nu iau la pescuit decit un prieten,sa nu ne pescuim unul pe altul,deplasarile,de exemplu anul asta am vrut sa nadim linga crisan timp de 4 zile,noi plecam din Mila 23,deci cam 13-14 l/zi de benzina se duceau doar pe deplasarea asta,iar cind a trebuit sa pescuim efectiv a crescut Dunarea foarte mult ,asa ca doi saci de porumb preparat s-a dus degeaba.Pina la Tulcea am putin peste 300 km dus,deci si aici mai pui ceva banutiadiwolf scrie:cand mai afisati diverse preturi si va mai dati cu presupusl ca este ieftin sau scump, spuneti si la ce salariu sau venit va raportati.
p.s. si vad ca ninei nu ia in discutie si drumul pana acolo cu toate cheltuielile care le implica.
delta nu este ieftina, nu este ieftina deloc, ba din contra.
Daca esti cotit pe rapitor, in Crisan te poti orienta pe bani super OK.shimano scrie:Stai linistit,am deja sculele cele mai scumpe (de-ar sti nevasta la cat mi se ridica deja sculele..). In Delta trebuie sa ajung,sa-mi linistesc constiinta,dar,cu ajutorul vostru,voi evita "gropile" adanci,si sper sa ies rezonabil d.p.d.t. financiar din aventura asta,astfel incat iesirea in Delta sa devina o traditie anuala,nu amintirea unui esec cu un gust amar. Sunt prea naiv? Am devenit un visator intr-o lume cruda,rece,pierduta in mecanismele pacatului? Hmm..poate..Ovidiu MS scrie:Mai bine pentru tine Sacalaia frate,pensiuni ieftine ,barca ieftina,relativ aproape de Mures si consumi putina benzina! Delta lasa pentru noi,pacat sa dai atatia bani si oricum nu ai ce vedea sunt numai canale,lacuri si mult stuf! Nu merita.....mai bine scule scumpe sa fie invidiosi prietenii!
Incearca varianta asta:Recuperezi naluca si in fata ei deodata sar o groaza de pestisori afara din apa(si realizezi ca se feresc speriati de lingura ta),procesul continua si deodata un alt card de pestisori sar in aceeasi maniera dar imediat in urma ei...10 secunde lungi cat o ora ridica cotele adrenalinei..atacul te trezeste din teama ca cumatra s-ar putea razgandidoar sa vezi ca vine cumatra cu valu-n cap dupa naluca
din 2006 in delta, pe natural, nu s-a mai intamplat nimic.stradic scrie:Delta e scumpa intradevar,dar daca mergi la stiuca cum merg multi pescari si prinzi un moment de activitate si hranire intensiva a stiucii si ai capturi multe pe partida,atunci nu te mai intereseaza cat costa doar sa vezi ca vine cumatra cu valu-n cap dupa nalucaDar daca dai gherla atunci iti calculezi fiecare banut pe care l-ai cheltuit si atunci consideri Delta o dezamagire si ca e scumpa!