Delta Dunarii

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 25 Feb 2011, 13:05

Sulina sau Sf. Gheorghe?

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 25 Feb 2011, 13:25

shimano scrie:Eu inteleg ca dincolo-i mai bine, dar nu mai pot trai cu rusinea sa nu fi fost niciodata in Delta, si traiesc in Romania de 28 de ani, puii mei...
Chiar daca nu prind nimic, iar excursia va fi mai mult decat nasoala, macar pot sa-mi dau cu parerea legat de Delta, si sa stau relaxat ca "am fost acolo". Cam asta e problema mea. In rest, umblu des prin Ungaria, am prins niste balti calumea acolo, unde prinzi en-gros pana faci febra musculara...deci stiu ce-i pe-acolo. In Suedia la fel, am vazut locuri extraordinare. Dar nu cunosc Romania!!!! In afara de Ardeal,nu prea am umblat, doar pe Dunare, la Capidava, unde am stat 2 sapt la sapaturi arheologice & pescuit. Acolo a fost minunat. Urmeaza Delta, asa cum o fi ea...
Am accent de ardelean...si vorbesc lent si la volum redus. :roll: E o problema? Voi fi violat? :shock:
Vei fi violat financiar.Pentru doi in Delta ar trebui sa-ti ajunga 2500-3000 de roni.Dupa plimbarea in Delta vei vorbi foarte tare,si mai ales singur.Preturi:inchiriat lotca 30 ron/zi,motor 100-150 ron/zi,benzina separat,camera 50-80 ron/zi/persoana.Daca vei inchiria si un lipovean sa te plimbe mai scoti niste bani,apoi vei descoperi ca pestele azi nu maninca,bea doar apa,oricum se prinde doar unde nu esti tu,asa ca vei ramine cu imaginea unui loc superb,pacat ca-i populat.

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 25 Feb 2011, 13:26

shimano scrie:Eu inteleg ca dincolo-i mai bine, dar nu mai pot trai cu rusinea sa nu fi fost niciodata in Delta, si traiesc in Romania de 28 de ani, puii mei...
Chiar daca nu prind nimic, iar excursia va fi mai mult decat nasoala, macar pot sa-mi dau cu parerea legat de Delta, si sa stau relaxat ca "am fost acolo". Cam asta e problema mea. In rest, umblu des prin Ungaria, am prins niste balti calumea acolo, unde prinzi en-gros pana faci febra musculara...deci stiu ce-i pe-acolo. In Suedia la fel, am vazut locuri extraordinare. Dar nu cunosc Romania!!!! In afara de Ardeal,nu prea am umblat, doar pe Dunare, la Capidava, unde am stat 2 sapt la sapaturi arheologice & pescuit. Acolo a fost minunat. Urmeaza Delta, asa cum o fi ea...
Am accent de ardelean...si vorbesc lent si la volum redus. :roll: E o problema? Voi fi violat? :shock:
Vei fi violat financiar.Pentru doi in Delta ar trebui sa-ti ajunga 2500-3000 de roni.Dupa plimbarea in Delta vei vorbi foarte tare,si mai ales singur.Preturi:inchiriat lotca 30 ron/zi,motor 100-150 ron/zi,benzina separat,camera 50-80 ron/zi/persoana.Daca vei inchiria si un lipovean sa te plimbe mai scoti niste bani,apoi vei descoperi ca pestele azi nu maninca,bea doar apa,oricum se prinde doar unde nu esti tu,asa ca vei ramine cu imaginea unui loc superb,pacat ca-i populat.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 25 Feb 2011, 14:10

shimano scrie:Sulina sau Sf. Gheorghe?
sfantu ' .ptr. fete ai si transport pana la plaje cu trenuletz d ' ala ca pe litoral. apa e micutza pe distanta mare si foarte limpede .tu de pescuit iei un localnic cu barca.ce-i nashpa e ca nu inchiriaza barci si sa te lase de capul tau .ori te duc ei intr-un loc (unde vrei) te lasa acolo si vin sa te ia sau stau cu tine (la faza asta e mai scump). der o sa impaci si capra si varza.

Sami
veteran
veteran

Mesaj de Sami » 25 Feb 2011, 14:40

[quote="kleniacul"][quote="shimano"]Preturi:inchiriat lotca 30 ron/zi,motor 100-150 ron/zi,benzina separat,camera 50-80 ron/zi/persoana.quote]

Cam mari preturile expuse aici ,eu am vazut(cel putin la Mila 23 )alte preturi.Daca inchiriai de la cel care te cazai plateai 50 lei barcagiului si combustibilul pentru barca Laguna cu motor.Daca inchiriai de la altcineva plateai mai mult,intr-adevar,cam 100-150 lei pe zi + combustibil.Barca nu iti dadea fara barcagiu sa nu te ratacesti :)) ca nu aveai nici indicii sa ii dai daca se intampla acest lucru.
Cat despre peste...era ,,cu cantec'',desi eu si prietenul cu care am fost prindeam foarte mult peste(40-50 kg crap pe zi) am vazut si alti turisti care abia prindeau ceva carasi,deci aici e mai dificil.Insa si daca prinzi si daca nu prinzi ramai cu frumusetea locurilor si cu relaxarea.Eu pentru 12 zile am cheltuit 1300 lei cu transport inclus,combustibilul consumat in Delta si cazare +mancare.Am fost numai pentru pescuit,de dimineata(ora 5 pe apa) pana seara ,la stiuca.Combinam crapul cu stiuca...si seara sprit!!

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 25 Feb 2011, 14:59

12 zile =1300 ron e moca .
walleye

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 25 Feb 2011, 15:06

adrian frunza scrie:12 zile =1300 ron e moca .
Unde omule? :roll: Ca-mi deschid firma de turism in Delta si car tot Ardealul acolo la banii astia... :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 25 Feb 2011, 15:25

sufletu:

uite costuri din Bucuresti la Sulina 5 zile 1 persoana:

Benzina pana la Tulcea dus-intors 100
Rapida Tulcea- Sulina dus-intors 100
Benzina barca 5 zile ~ 300
+ mancare
+ carciuma
cazare la prieteni.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 25 Feb 2011, 15:28

Sami_valentin scrie:
kleniacul scrie:
shimano scrie:Preturi:inchiriat lotca 30 ron/zi,motor 100-150 ron/zi,benzina separat,camera 50-80 ron/zi/persoana.quote]

Cam mari preturile expuse aici ,eu am vazut(cel putin la Mila 23 )alte preturi.Daca inchiriai de la cel care te cazai plateai 50 lei barcagiului si combustibilul pentru barca Laguna cu motor.Daca inchiriai de la altcineva plateai mai mult,intr-adevar,cam 100-150 lei pe zi + combustibil.Barca nu iti dadea fara barcagiu sa nu te ratacesti :)) ca nu aveai nici indicii sa ii dai daca se intampla acest lucru.
asa e .preturi "inflorite" ca nah suntem pescari.

la( parca Paul) din mila ( de la bufet, aval, a doua casa , in spate la posta.) barca cu motor la 80 pe zi ,fara barcagiu . dar te intreaba de permis.

oricum totul e negociabil ,dupa spranceana.

sunt localnici care inca cer 50 lei de cazare ,dar nu astepti la masa de pranz cu pulpe de pui si nici jacuzzi :lol: :lol:

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 25 Feb 2011, 21:23

Ma nu ma speriati...ce-s cu preturile astea??? Mai bine-mi iau de banii astia niste scule adevarate de pescuit,apoi fug la Sacalaia sa-mi potolesc setea de stiuca...

Scrie răspuns