Delta Dunarii, Gura Portitei sau Sulina

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 07 Iul 2010, 18:57

zander scrie:am intrat pe siteul de la G.P. si preturile cele mai convenabile sunt la casute 7.5 euro in extrasezon si 15 euro in sezon (nu stiu cum arata si ce conditi sunt), in rest scump, si se pare ca nu este voie cu mancare su bautura............
Ma hotarasc , si cred ca in septembrie ma voi duce cateva zile....dar mai vedem

cum adica, nu este voie cu mincare si bautura?
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 08 Iul 2010, 13:57

danone scrie:Salut Daniel
Exista conditii de campare?Ultima data am fost cu cortul si am stat in afara statiunii dincolo de gard. In anul urmator ne-a dat voie doar in interiorul statiunii, contra sumei de 10 lei/zi/cort, in care intra si dusul si toaleta. Atunci am vazut si conditiile la casute. Mi s-a parut scump. Erau aceleasi conditii de dus-toalete ca si la cort, in schimb era o caldura inauntru de nu se putea sa dormi noaptea. Era la inceputul lui august.
sigur ca exista conditii de campare...cel mai bine suni acolo si intrebi care i treaba..... :)

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 08 Iul 2010, 14:02

melculbeat scrie:
zander scrie:am intrat pe siteul de la G.P. si preturile cele mai convenabile sunt la casute 7.5 euro in extrasezon si 15 euro in sezon (nu stiu cum arata si ce conditi sunt), in rest scump, si se pare ca nu este voie cu mancare su bautura............
Ma hotarasc , si cred ca in septembrie ma voi duce cateva zile....dar mai vedem

cum adica, nu este voie cu mincare si bautura?
crede ma ca ai voie cu cata mancare si bautura poti cara.....eu cel putin asa am facut numai ca la mine a fost mai multa bautura(astia cu care am fost faceau misto de mine ca parca ma mut :lol: :lol: :lol: :lol: ).....ideea este sa fie totusi in bagaje adica in genti,,,,sa nu vii cu baxurile de bere asa vrac la vedere..... :wink:

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 08 Iul 2010, 14:04

cum adica, nu este voie cu mincare si bautura?[/quote]

http://www.guraportitei.ro/norme.html
Art.2 Aliniatul 5. :shock: Cam asta ar fi...... :cry:
Parca nu imi este la in de mana sa mananc numai mancare rece o saptamana....

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 08 Iul 2010, 15:37

ma cac pe mine de ris...doar cind citesc.
si ce face? le opreste in vama? poate iti da si-o amenda... :wink: s-au timpit dreacu' de tot, nu stiu ce sa mai inventeze. poate ma ambitionez si pindesc vreme misto...de ma duc cu barca plina ochi de baxuri de bere si mincare, bineinteles la vedere. sa vad ce poa' sa-mi zica.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 08 Iul 2010, 21:03

melculbeat scrie:ma cac pe mine de ris...doar cind citesc.
si ce face? le opreste in vama? poate iti da si-o amenda... :wink: s-au timpit dreacu' de tot, nu stiu ce sa mai inventeze. poate ma ambitionez si pindesc vreme misto...de ma duc cu barca plina ochi de baxuri de bere si mincare, bineinteles la vedere. sa vad ce poa' sa-mi zica.
:lol: :lol: :lol: ...nu cred ca o sa iti zica nimic din moment ce lumea vine cu laditele de rosii la vedere..... :lol: :lol: :lol: ....tine si de bun simt putin.......eu am avut toate nebuniile in genti...si am avut muuulteee.... :lol: :lol: :lol: ....oricum du te , cazeaza te la casuta pe plaja , pescuieste , prinde , bea si manca , si ai sa vezi ce bine e .....daca ai nevoie iti dau blat acolo la gratar....mai mananci si tu o saramura sau un gratar din pestele prins.... :wink: ....crede ma ca nu este asa cum zice "toni f " , ca e scump...peste tot e scump ..numa ca trebuie sa stii sa te descurci,,,,, :wink: :idea:

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 08 Iul 2010, 21:16

danielcocea scrie:
melculbeat scrie:ma cac pe mine de ris...doar cind citesc.
:lol: :lol: :lol: ...nu cred ca o sa iti zica nimic din moment ce lumea vine cu laditele de rosii la vedere..... :lol: :lol: :lol: ....tine si de bun simt putin.......eu am avut toate nebuniile in genti...si am avut muuulteee.... :lol: :lol: :lol: ....oricum du te , cazeaza te la casuta pe plaja , pescuieste , prinde , bea si manca , si ai sa vezi ce bine e .....daca ai nevoie iti dau blat acolo la gratar....mai mananci si tu o saramura sau un gratar din pestele prins.... :wink: ....crede ma ca nu este asa cum zice "toni f " , ca e scump...peste tot e scump ..numa ca trebuie sa stii sa te descurci,,,,, :wink: :idea:
nu e vorba ca vreau sa ma duc sa ma bestializez si sa fac cine stie ce. doar ca m-am cam saturat de oamenii locului si aici ma refer la puturosii din delta care traiesc din jupuit turisti si mai au si tupeu maxim. aia mi s-a parut culmea culmilor art.2 paragrafu'5

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 09 Iul 2010, 07:10

daniele, la mine a fost asa scump in primul rand din cauza cazarii , ca am stat in prezidential ... nu mai aveau nimic liber, si cum am tinut mortis sa ma duc exact in acele 3 zile , am platit pt treaba asta ...

ca idee, da, erau oameni care isi faceau gratar din pestele prins, sau chiar si alte chestii , si chiar si pe gratarul propriu ...

dar :

1. eu nu mananc peste decat f f rar, iar ce am prins aici la portita am eliberat ....

2. gura portitei, asa cum este cu problemele si chestiile ei de 2 lei, este un resort turistic, nu un camping de pescari unde esti de capul tau .... vrei asta , te duci pe malu dunarii la cort, si nu e nici o problema ...

3. eu m-am dus acolo in vacanta, nu la pescuit ... pescuitul a fost bonus ... si pur si simplu nu pot sa imi pun gratarul la facut la cativa metri de terasa carciumii , si sa ma fac ca nu vad ca se uita lumea la mine ca la urs ... altii pe care i-am vazut si eu acolo, nu au avut asemenea scrupule ...

4. din fericire si cu ajutorul lui dumnezeu imi permit ... ca este scump fata de serviciile oferite, ca au o carciuma slaba, ca au un regulament de rahat ( apropos, mi-e nu mi-a zis nimeni nimic de sticla de 1l de jack, desi era la vedere ), ca nu ai voie sa dai la peste unde vrei si cate multe altele ? foarte simplu : cine nu are malai nu se duce, cine are si nu ii place de ei iara nu se duce si tot asa ... asta se cheama legea cererii si ofertei, in capitalism ... porst nu e cine cere, ci ala care da ....

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 09 Iul 2010, 08:27

Eu am piticii mei pe creier legat de pestii din Razelm si in special cei din canalul din fata hotelului.

Atentie toti mancatorii de peste ca TOTI pestii sunt full de sarma(viermele ala mic si rosu) si de tenie :wink: :x

In rest, zona e superfrumoasa si merita de mers macar o data!!!
Spining....Prea bun ca sa fie light...

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 14 Iul 2010, 10:24

Buster...
Ai fost la GP ? Cum a fost?

Scrie răspuns