daniele, la mine a fost asa scump in primul rand din cauza cazarii , ca am stat in prezidential ... nu mai aveau nimic liber, si cum am tinut mortis sa ma duc exact in acele 3 zile , am platit pt treaba asta ...
ca idee, da, erau oameni care isi faceau gratar din pestele prins, sau chiar si alte chestii , si chiar si pe gratarul propriu ...
dar :
1. eu nu mananc peste decat f f rar, iar ce am prins aici la portita am eliberat ....
2. gura portitei, asa cum este cu problemele si chestiile ei de 2 lei, este un resort turistic, nu un camping de pescari unde esti de capul tau .... vrei asta , te duci pe malu dunarii la cort, si nu e nici o problema ...
3. eu m-am dus acolo in vacanta, nu la pescuit ... pescuitul a fost bonus ... si pur si simplu nu pot sa imi pun gratarul la facut la cativa metri de terasa carciumii , si sa ma fac ca nu vad ca se uita lumea la mine ca la urs ... altii pe care i-am vazut si eu acolo, nu au avut asemenea scrupule ...
4. din fericire si cu ajutorul lui dumnezeu imi permit ... ca este scump fata de serviciile oferite, ca au o carciuma slaba, ca au un regulament de rahat ( apropos, mi-e nu mi-a zis nimeni nimic de sticla de 1l de jack, desi era la vedere ), ca nu ai voie sa dai la peste unde vrei si cate multe altele ? foarte simplu : cine nu are malai nu se duce, cine are si nu ii place de ei iara nu se duce si tot asa ... asta se cheama legea cererii si ofertei, in capitalism ... porst nu e cine cere, ci ala care da ....