Delta Dunarii, Gura Portitei sau Sulina

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 30 Iun 2010, 07:03

Daniel
Mersi de informatii. Ultima data cand am fost in 2005 am pescuit pe canalul ce merge din statiune spre nord si pe lacul Golovita. In 2006 nu am mai mers acolo pt ca niste prieteni care au fost mi-au zis ca nu te mai lasa la pescuit cei de la mediu. Totusi ei au pescuit si au fost amendati de vreo 2ori.
Daca s-au schimbat treburile, cred ca anul asta cu criza , as merge acolo vreo 7 zile.

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 30 Iun 2010, 07:51

Daniel , imi poti da si mie un numar de tel la care ai facut tu rezervarile sa ma interesez de preturi si disponibilitate, la un pret bun m-ar interesa si pe mine sa ma duc cateva zile, mai ales ca o sa ma pot duce cu barca proprie.

vlad21

Mesaj de vlad21 » 30 Iun 2010, 08:37

@zander www.guraportitei.ro ai acolo coordonatele de contact
iulie & august am vazut ca e vf de sezon..... cand ajungi?

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 30 Iun 2010, 08:49

zander scrie:Daniel , imi poti da si mie un numar de tel la care ai facut tu rezervarile sa ma interesez de preturi si disponibilitate, la un pret bun m-ar interesa si pe mine sa ma duc cateva zile, mai ales ca o sa ma pot duce cu barca proprie.
te risti sa travesezi razelm-ul?
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

vlad21

Mesaj de vlad21 » 30 Iun 2010, 09:09

@melculbeat: banuiesc ca se poate ajunge si prin holbina, periteasca, leahova

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 30 Iun 2010, 09:21

Salut, Intentionez sa ajung in sfarsit de august sau chear mijloc de septembrie, cat despre razem m-am mai aventurat pe el de vreo 10 ori cu o laguna si mot de 10 cp, acum prietenul men si-a luat o barca de 4.8 m cu mot termic in patru timpi de 20 cp , nu ar trebui sa fie o problema, am prins rezemul montat si cu laguna.....
salai i-ai prins in port cher in fata receptiei prinrtre barci care circulau ?

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 30 Iun 2010, 09:50

mda...esti temerar. nu am traversat razelm-ul, dar l-am vazut montat si mi se pare ca traiesti periculos daca il traversezi in astfel de momente.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 30 Iun 2010, 11:24

apropo de traversat...lacul se cheama Golovita....si este extrem de periculos...noi cand am venit "doar" batea vantul si am mers cu un ditamai impingatorul....am fost foarte udati si foarte zdruncinati.....daca este lacul linistit merge si cu gonflabila......cel mai rau este de la "bisericuta" la "capul dolosman".....adica locul unde se intalnesc Razelm ul cu Golovita...curenti si valuri asta daca e furtuna sau vant.....cat despre pescuit si salai eu am pescuit peste tot pe insula , adica mai in tot complexul...de pe pontoane...am vrut sa merg la canalul 5 dar nu m am trezit ...dupa 15 de kg de spritz....mai greu.....ar mai fi locuri de stiuca pe lacul mare dar , iar nu am ajuns din cauze obiective.... :lol: :lol: :lol: ......cat despre greutati....de la 7 la 20 de grame....cand e curent....

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 30 Iun 2010, 12:26

In 2003 cand am fost am pescuit mult pe canalul dintre galovita si sinoe (cred) care era la 1,5-2 ore cu barca de 10 cp, odata am fost si la periteasca, pana acolo am facut cu acceasi barca vreo 3 ore cu lacul montat.
La ora aceea nu am prins decat crap si ceva somn pe acel canal si ceva stiuca la periteasca. La salau nu stiam sa dau atunci cu artificiale :cry: :oops:

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 30 Iun 2010, 12:44

danielcocea scrie:apropo de traversat...lacul se cheama Golovita....si este extrem de periculos...noi cand am venit "doar" batea vantul si am mers cu un ditamai impingatorul....am fost foarte udati si foarte zdruncinati.....daca este lacul linistit merge si cu gonflabila......cel mai rau este de la "bisericuta" la "capul dolosman".....adica locul unde se intalnesc Razelm ul cu Golovita...curenti si valuri asta daca e furtuna sau vant.....cat despre pescuit si salai eu am pescuit peste tot pe insula , adica mai in tot complexul...de pe pontoane...am vrut sa merg la canalul 5 dar nu m am trezit ...dupa 15 de kg de spritz....mai greu.....ar mai fi locuri de stiuca pe lacul mare dar , iar nu am ajuns din cauze obiective.... :lol: :lol: :lol: ......cat despre greutati....de la 7 la 20 de grame....cand e curent....
din ce am mai intrebat (ca si pe mine ma maninca sa ma dau pe acolo) se monteaza din senin si devine f violent. de asta intreb...chiar daca am 5m si 40 de caluti nu-mi place sa ma bag in necunostinta de cauza.

Scrie răspuns