Delta Dunarii, Gura Portitei sau Sulina
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- Danoc
- utilizator constant
Eu am mers multi ani la rand la Portita....dar s-a stricat tot mai mult de cand au pus smecherii mana pe statiune. Si cu cortul iti fac tot felul de piedici. Preturile sunt exorbitante....iar lipsa de amabilitate este la ea acasa. Din pacate....eu nu am sa mai merg in viitorul apropiat. Mafia lui Bitner a acaparat toata zona.
Am fost anul trecut la Sf. Gheorghe. Conditii excelente in satul de vacanta. Noi am stat la casute...in zona de camping. Mancare f buna si foarte curat. Personal extrem de amabil. Se poate manca si in sat....pe saturate. Se pot face excursii in zona sau partide de pescuit....la intelegere cu localnicii ( destul de ieftin ).
Am fost anul trecut la Sf. Gheorghe. Conditii excelente in satul de vacanta. Noi am stat la casute...in zona de camping. Mancare f buna si foarte curat. Personal extrem de amabil. Se poate manca si in sat....pe saturate. Se pot face excursii in zona sau partide de pescuit....la intelegere cu localnicii ( destul de ieftin ).
ASA...adiwolf scrie:cu pestele m-am lamurit,
dar zi innainte de celelate ca defapt astea te usuca la buzunar.
pestele il prinzi si ii dai drumul,ti-ai facut damblau,dar cu restul ce te faci???
deci,desarta sacul sa stim ce naiba ne asteapta pe acolo

Eu stiam dinainte cam ce era pe acolo asa ca m-am dus cu lectiile facute...
NU ma deranjeaza sa dau mult bani pe ceva atata vreme cat pretul respectiv justifica niste costuri...Insa daca ei imi cer o gramada de bani ca asa vrea muschiu lor....avem o problema...
Eu mi-am luat mancare si bautura la pachet, le-am pus in rucksac si asta e...doar nu o sa ma verifice in rucksak.
Fetele au insistat totusi sa mergem odata la terasa si tarifele arata de genul:
130-150 de mii o supa,
80-100 de mii o bere la halba...
Acu...sa va faceti o idee cum arata...pt cei care nu au fost niciodata...
E o singura fasie de pamant care desparte lacul Golovita de Marea Neagra.
Pan acolo se poate ajunge cu vaporasul care face curse regulate sau cu rapidele shmekerilor.
Odata ajuns acolo este un complex cu un fel de vilutzo-bungalouri (frumoase ce-i drept...) care au fiecare ponton(poti pescui de pe terasa din fata camerei), o cladire mare unde e receptia, restaurantul si toate alea si in spate, pe plaja sunt casutze(eu acolo am stat...)
in dreapta complexului este un gard de care nu te lasa ecologistii sa treci ca e nush ce rezervatie... si in stanga poti sa umbli pana te plictisesti.
chiar in fata complexului este un canal marginit de stuf in partea dinspre lac, lat de vreo 20-30 de metri si pe care curge apa in draci in functie de directia vantului pe lac...Juma de zi curge de la stanga la dreapta si cealalta invers.

Daca e apa suficient de calda(cum cred ca e acu) prinzi salau si biban acolo pana te plictisesti...daca vrei stiuca trebe doar sa lansezi in buza stufului...

Acum ca si concluzie:
Locul e FOARTE FRUMOS!!!Noi am luat o hidrobicicleta si ne-am plimbat pe canale prin stuf pana ne-am plictisit!
Daca vreti sa mergeti, merita doar in conditiile in care
-nu platiti pe serviciile lor(sau va asumati niste preturi exagerate).
- NU pastrati nici un peste prins;
-nu mancati retete de peste de la restaurant.
Spining....Prea bun ca sa fie light...
- costica_fishing
- veteran
- danielcocea
- veteran
gp
salut vlad ...eu abia am venit de la gp ...acum 2 zile....este super frumos....am dat 7.5 euro pe noapte / casuta...destul de ieftin zic eu....mancarica am mai luat si de acasa.....cu barcile pentru interior si rame platesti 30 lei/zi.....ma gandesc ca vrei canalul 5 pt salau....afla ca am prins muuuullttiiiiii salai acolo chiar in port la gp....cel mai mare sa zic ca avea 2.5 kg......dar poti merge si la canalul 5 nu i problema.....pe jos de la gp sunt 6 km.....intr o ora esti acolo.....sau cu barca cu motor (minim 40 cai)......s a intamplat ca mai putin sa fie probleme.....si platesti cam 150 , 200 ron ....iti recomand sa te duci pe jos.....faci mxim o ora si ai satisfactii maxime...vlad21 scrie:a mai fost cineva recent la gura portitei?
ce vesti mai sunt referitor la inchiriatul barcilor, si evident pescuit?
canalul 5?
multumesc
v

daniel.. super vesti
nu am fost niciodata.... si ma bucur sa aud asa vesti in anul 2010.
da voiam canalul5 pt povestile de salai si somni... dar nu e rau sa pescuiesti si in zona..
In plus le-am cerut detalii daca se poate inchiria barca cu motor.. nu neaparat pt canalul 5.. dar poate de a da o fuga in zona holbina....
stii ceva de asa ceva? daca da de unde?
inca odata merci de vesti.. si ne mai auzim/vedem cu prima ocazie
(am auzit ca nu vii @ belis)
thx
v
da voiam canalul5 pt povestile de salai si somni... dar nu e rau sa pescuiesti si in zona..
In plus le-am cerut detalii daca se poate inchiria barca cu motor.. nu neaparat pt canalul 5.. dar poate de a da o fuga in zona holbina....
thx
v
- danielcocea
- veteran
intr adevar povestile sunt reale....vlad21 scrie:daniel.. super vesti
thx
v

Salut danielcocea
Am vazut ca la Portita este super. Nu am mai fost din 2005, si nu pt. ca nu mi-a placut dar am avut amici care in 2006 au fost dezamagiti ca a fost interzis pescuitul total in zona, de catre cei de la mediu. Acum este permis pescuitul acolo?Atunci te amenda pe loc ce te prindea. Acum ce taxe mai sunt, ce permis ai nevoie?
Am vazut ca la Portita este super. Nu am mai fost din 2005, si nu pt. ca nu mi-a placut dar am avut amici care in 2006 au fost dezamagiti ca a fost interzis pescuitul total in zona, de catre cei de la mediu. Acum este permis pescuitul acolo?Atunci te amenda pe loc ce te prindea. Acum ce taxe mai sunt, ce permis ai nevoie?
- danielcocea
- veteran
in interiorul complexului nu se percepe nici o taxa....pescuiesti in voie.....este zona interzisa Periteasca , unde nu ai voie nici sa intri dar sa mai si pescuiesti....mai este lacul golovita care la fel pescuiesti linistit , canalul 5 unde cred ca iti trebuie permis de la Anpa, dar in rest acolo de pe pontoane si de pe insula complexului nu ai nici o treaba.....adica la modul : esti turist , faci ce ai tu chef acolo////......danone scrie:Salut danielcocea