Delta Dunarii, Gura Portitei sau Sulina

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Buster
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Buster » 14 Iul 2010, 13:14

Salut! Am fost de miercuri saptamana trecuta pana luni saptamana asta (inclusiv). Ce se scrie pe forum este corect din multe pdv. Regulamentul asa prevede ...nu ai voie cu mancare si bautura ...dar nu te controleaza nimeni. Si eu ca si Daniel am luat bautura de acasa si nu mi-a parut rau.
Preturile sunt cam mari la mancare si nejustificate ...dar in fine merita locatia!

Locurile bune: Canalul 5 (se pescuieste) dar va sfatuiesc sa nu mergeti cu barca, Canalul Leahova (se pescuieste pana in gardul rezervatiei) si potoanele - lansati in lungul pontoanelor nu in larg.

La ce-a tras cel mai bine: Berkley Ripple Shad natural, bila de 7 g - 14 g in functie de curent.

Capturi: salau de toate dimensiunile - mulinati incet cu bila taras, biban la fel si o stiuca la twister !!!

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 14 Iul 2010, 13:41

si sa inteleg ca ai prins binisor?
Dar pe canalul cinci de ce sa nu ma duc?
Ai stat la casute?

Buster
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Buster » 14 Iul 2010, 15:29

Da, s-a prins binisor. Nu foarte bine din cauza apei crescute.
Cu barca nu te sfatuiesc sa te duci in zona Canal 5 decat daca este puternica pentru ca sunt curenti foarte mari si sunt o gramada care au ramas pe acolo... definitiv.
Daca vrei sa ajungi pe uscat este un nene cu un tractoras si poti sa vorbesti cu el sa te duca.
Am stat pe ponton la bungalouri.

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 14 Iul 2010, 15:56

multumesc de informati!

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 14 Iul 2010, 18:03

ma poate ajuta cineva cu ceva informatii despre un pescuit zona deltei aici la Sulina?Ceva cazari?Preturi?Ce peste as avea sanse sa prind?Ma refer la spining.Multumesc!
Imagine

Poppy
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Poppy » 14 Iul 2010, 21:13

danielcocea scrie:
vlad21 scrie:...dar ti am spus daca iei termic si te duci la canalul 5 e problema mai jos de 40 de cai...este ecluza aia si se formeaza curenti foarte puternici...
:shock:
Daca luam exemplul unui motor de 9,9 CP care ar fi scenariul care mi s-ar potrivi in locul cu pricina ?

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 15 Iul 2010, 07:47

Buster scrie:Da, s-a prins binisor. Nu foarte bine din cauza apei crescute.
Cu barca nu te sfatuiesc sa te duci in zona Canal 5 decat daca este puternica pentru ca sunt curenti foarte mari si sunt o gramada care au ramas pe acolo... definitiv.
Daca vrei sa ajungi pe uscat este un nene cu un tractoras si poti sa vorbesti cu el sa te duca.
Am stat pe ponton la bungalouri.
cum adica au ramas acolo definitiv? :shock:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 15 Iul 2010, 08:29

Daca vii dinspre Portita si intrii in Canalul 5, dupa aprox 100 metri exista un pod cu niste grilaje + o ecluza care bareaza in totalitate canalul. E o modalitate de reglare a nivelului apei in Golovita.
Ecluza cand merge cand nu. Cand sunt beti cei care o opereaza.

Melcule, cu motor de 15 cp treci in sus si in jos cum vrei tu, CU EXCEPTIA situatiei cand ai barca cu cabina inalta sau pupitru inalt.
Mai precis, traficul se desfasoara pe sub unul din segmentele de pod. Deschiderea are vreo 2,30-2,50 latime si vreo.....1,5 - 1,7 metri inaltime (la cotele astea ale lacului). Plus ca e curent puternic.
Mare parte a locurilor de pescuit se afla in jos de ecluza.

Din cauza curentului, ai toate sansele sa dai cu barca de picioarele podului. S-a mai intamplat ca unele barcute sa fie prinse de-a latul intre picioarele podului si ghici.......se dusera.

Plus daca ti-a murit motorul aproape de pod, ori ai adormit si te duce curentul....s-a cam terminat distractia.
Altfel, treaz si cu motorul in regula treci.

Ca fapt divers, barca lui Gyorg a reusit sa treaca dintr-o parte in alta doar cu patru oameni in ea. Si asta la o cota mai joasa a lacului. Singur in barca nu putea trece pe sub pod.

Asta e!
near the beer

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 15 Iul 2010, 08:31

aha...deci daca umplu barca cu bere...sint ca si trecut? :D
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 15 Iul 2010, 08:34

clar!

Daca o umplii cu bere si tot nu are loc, cheama-ma pe mine. Te ajut cu placere.....daca berea aia e rece :lol:
near the beer

Scrie răspuns