Budeasa

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
costin_s
veteran
veteran

Re: Budeasa

Mesaj de costin_s » 02 Mar 2012, 20:27

Vad ca te pricepi....
Aia nu e Budeasa... Unde prinzi u babusti cat palma de copil e Bascov... Budeasa e mai sus cateva sute de metri!

Matei Claudiu
veteran
veteran

Mesaj de Matei Claudiu » 02 Mar 2012, 21:22

lasa ca tot acolo in zona ne situam...foarte multi fac confuzia asta.....

50RRY
junior
junior

Mesaj de 50RRY » 02 Mar 2012, 23:29

Nu e chiar Bascov , e cam intre ele :P La lighean cel mai bine si nu se mai supara nimeni :))
FIR INTINS DE-O RAGALIE

dragos.midr1986
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de dragos.midr1986 » 23 Mar 2012, 19:57

Salut!

Ce pot sa spun despre Budeasa si Bascov:
Anul trecut am fost de cel putin 10 ori pe ambele lacuri fara nici un rezultat notabil. Am incercat toate metodele pt rapitor si mai mult de bibanei la maxim 10 cm nu am prins nimic. Adevarat, nu am folosit barca dar am scanat toate zonele promitatoare si accesibile de pe mal. Facand comparatia cu "capturile" de acum vreo 10 ani (am avut o perioada in care am pescuit in alte locuri) pot spune ca in lac nu prea mai exista peste.

Prin 2000 prindeam bibani la 500-600 grame, obleti cat cuprinde, marlite la limita retinerii. Acum despre stiuca doar din amintiri iar bibanii sunt din ce in ce mai mici. In iulie anul trecut intr-o zi cu apa foarte limpede am observat cum bibani foarte mici veneau in numar mare doar pentru a inota impreuna cu rotativa mea. Singurul care prindea era un localnic care da in fiecare zi la peste viu. Surprinzator am azut cateva bucati de clean de dimensiuni apreciabile in zona golfului de langa plaja.

Obleti am mai prins doar la deversor (baza nautica Bascov) iar in lac am vazut doar 2-3 in umbra hidrobicicletelor legate la plaja. Inainte de 2000 se prindeau foarte bine la buldo si ii vedeai cum strapungeau oglinda pe toata suprafata lacului.

Ce am observat in ultimii 2 ani e ca s-au inmultit algele, au disparut racii si nu prea mai e puiet vara pe langa maluri. In legatura cu bibanii am citit undeva despre niste cazuri in care din lipsa hranei si din cauza consnagvinitatii specia degenera si se ajungea la exemplare mature de dimensiuni anormal de mici. Nu stiu daca se potriveste dar e o posibila explicatie.

AGVPS Arges doar incaseaza sume nejustificate pe cotizatii si nici vorba de populari sau paza.

Daca cineva are noutati ar fi bine venite!

Fir intins!

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 23 Mar 2012, 20:36

Eu zic sa nu va mai faceti griji,foarte probabil va fi golit,poate chiar anu'asta!

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 12 Aug 2012, 08:53

Noutatile ar fi cam asa

Acele lacuri nu vor ramane niciodata fara peste, deoarece au multe structuri. Chiar daca le goleste, tot ramane peste.
Budeasa e rezerva strategica de apa, nu va putea fi golit COMPLET!
_Peste mai este, dar fara barca e ca si cum ai da in cada (mai ales cand nu stii ce si cum)
Si mai e o surpriza placuta, la care am luat parte activa, pe care nu o spun aici, fiindca se produc evenimente ce mie nu-mi plac (eu le spun MIGRATII).

In rest.... toate ca vai de ele!
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! ;)

marius olteanu
junior
junior

Mesaj de marius olteanu » 19 Aug 2012, 17:35

va asigur ca si pescuind din barca nu se mai prinde nimic,nu mai exista stiuca

Scrie răspuns