Budeasa

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
copsin
junior
junior

Mesaj de copsin » 26 Noi 2005, 20:46

Astazi am fost la Budeasa. Nu a fost nimeni pe balta, in afara de mine si colegul meu. Am pacalit o "doamna" de 2.3 kg, din pacate a fost kamikaze si nu am mai putut-o elibera in viata (a inghitit un twister de 15 cm cu prea mare pofta). Am mai avut un atac hotarat, dar soldat doar cu un rateu. A fost actiune doar dimineata, pana la ora 9:30, dupa care liniste si pace.
Balta pare sa se strice, daca ma gandesc la capturile de marlite, care erau destul de frecvente anul trecut, fata de anul acesta. Sper sa fie doar o impresie, astept cu nerabdare primavara viitoare!
Sper sa inceapa sa se vada si primele semne de reusita in ceea ce priveste populare cu salau realizata acum doi ani (daca nu ma insel); ar fi un lucru bun sa apara si acest rapitor, insa ma gandesc si la numarul de plase, care s-au inmulti vizibil in cazul dezvoltarii acestui peste.

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 05 Ian 2006, 10:37

cum merge bibanul la Budeasa in perioada asta? cum e apa?

Se baga cineva din Bucuresti la o expeditie maine pana la Budeasa? (doar daca nu ploua).
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 05 Ian 2006, 11:00

Daca e vant ca azi poti sa uiti, chiar daca nu ploua. Din ce-am vazut ultima oara cand am fost bibanul mai mergea chiar la stavilar, dar nu grozav (1 Dec). Tare mi-e insa ca acum s-a tras in gropane si nu mai dai de el decat daca stii foarte bine balta.
Cu lacrimi Bastus!

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 26 Mai 2006, 10:28

fratilor ziceti-mi si mie de unde pot da pe Budeasa de pe mal si sa am cat de cat fir intins.Stiu ca acolo barca e sfanta insa am inteles ca se da si de pe mal. As inchiria si o barca insa nu prea cunosc procedurile de p-acolo.Am inteles ca doar o sg. persoana are vr-o 2 barci....sper sa gresesc.

copsin
junior
junior

Mesaj de copsin » 27 Mai 2006, 21:16

Bogdan, acum 3 saptamani, cand am fost ultima oara la Budeasa, se prindeau marlite si de pe mal, dar cu adevarat pixuri. Poti sa incerci in zona plajei, dar recomandabil ar fi sa ai o lanseta lunga, care sa te ajute in plasarea nalucilor cat mai departe de mal. De asemenea, mai poti incerca in zona dintre plaja si baraj, pe dalele de beton, si in golfurile existente inspre coada lacului.

PERSONAL, DECAT SA MERG LA BUDEASA FARA BARCA, MAI BINE STAU ACASA.

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 29 Mai 2006, 10:09

Pai cand mergi la Budeasa cu barca ia-ma si pe mine :)

georges
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de georges » 06 Iun 2006, 18:35

Am fost in week-end la Budeasa, de vreo 4 ori am trecut sa imi incerc norocul. Am fost la plaja.. nu prea reuseam sa lansez mai departe de 20-30 departare (voblere Rapala si oscilante Berti). Am dat chiar de la plaja..si putin de pe dalele de beton.
Apoi m-am dus dupa baraj, la linile de canotaj. Spre seara..dupa o ploaie, si cer innorat. Eram pur si simplu inconjurat de 'plutasi' cu pestisor mort, cu cate 2-3 lansete fiecare. Nu e prima oara cand se spune asta si nu sunt singurul , dar e criminal ce se intampla pe Budeasa. :(

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 06 Iun 2006, 21:46

daca au murit racii, le-a swpalat la kretinii aia de tarani DTT-ul si balegaru proaspat!

iar s-a dus maciucii lacul!

offff! cand s-o mai treveni tzara asta?

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 06 Iun 2006, 22:50

ce sa facem daca traim in tara lu' papura voda. Plateste cotizatie numai cine se simte, ca oricum nu controleaza nimeni. Daca dai banu ei zic mersi, ca ei nu fac nimic pt banii aia. Culmea, astia care platesc sunt si cei mai corecti. Le-as da niste amenzi sa-i usture in *** si pe urmasii urmasilor lor. mai ales pe plasari, p-aia i-as impusca
Fara pescuiala viata e pustiu

eduardbratu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de eduardbratu » 06 Sep 2006, 13:14

am fost in fiecare zi la Budeasa....ca stau in Maracineni,...si pan la lac sunt 4 km....ma duc si pe jos...anyway....am prins niste bibanei maricei la stationar...cu pestisor viu....la 300g cel mai mare biban prins....stiuca nu vrea....am incercat cu voblere rapala, cozma....cu twistere...nimic!!!!!!!!!!!!! FUCKKKKKKK NUMAI PLASARI ACOLO IAS ANIHILA LE-as DA HEADSHOT
born to be the best

Scrie răspuns