nu mai mereti, ca e mai mult onanie psihica cu pesti.
Budeasa
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
- edi_curiosul
- veteran

fitzeterrybill scrie:ma repet:
prietenii stiu de ce! si hai s-o lasam asa.
censored censored censored cooler
inca nu esti prietenul lui Dinutza si nici al meu.
Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
am postat fiindca unii cer raspunsuri cand nu e cazul sa le primeasca.
si acum poate chiar inchei subiectul.
ati vazut cum posteaza vijelie? in "coada de peste"?
se poarta acum asta, hai s-o purtam si noi.
ca sa va lamuresc: eu personal nu am aflat niciodata vreo informatie DIN GURA CUIVA care nu=mi era prieten, si asta niciodata! daca aflam, aflam de la prietenii care "filmau", ei fiind doar putzin mai jmekeri ca mine. ba mai mult, prin 2002-2003, cand era "febra"mare cu rapitorii, se purta minciuna la greu!
am luat-o o data, am luat-o de 2 ori, a treia oara am inceput sa "filmez", i-am prins pe mincinosi in flagrant, i-am facut de kkt, lumea nu uita, si mi-am vazut de treaba, CAUTAND SINGUR LOCURI SI FAPTE.
ceea ce va invit si pe Dvs, specificand ca nu am avut fitze decat atunci cand a fost cazul. nu cred ca vreun pescar sa nu fi avut vreodata fitze, mai ales cand era vorba de vreun loc mai "mediatizat".
capisci, lume?

si acum poate chiar inchei subiectul.
ati vazut cum posteaza vijelie? in "coada de peste"?
se poarta acum asta, hai s-o purtam si noi.
ca sa va lamuresc: eu personal nu am aflat niciodata vreo informatie DIN GURA CUIVA care nu=mi era prieten, si asta niciodata! daca aflam, aflam de la prietenii care "filmau", ei fiind doar putzin mai jmekeri ca mine. ba mai mult, prin 2002-2003, cand era "febra"mare cu rapitorii, se purta minciuna la greu!
am luat-o o data, am luat-o de 2 ori, a treia oara am inceput sa "filmez", i-am prins pe mincinosi in flagrant, i-am facut de kkt, lumea nu uita, si mi-am vazut de treaba, CAUTAND SINGUR LOCURI SI FAPTE.
ceea ce va invit si pe Dvs, specificand ca nu am avut fitze decat atunci cand a fost cazul. nu cred ca vreun pescar sa nu fi avut vreodata fitze, mai ales cand era vorba de vreun loc mai "mediatizat".
capisci, lume?