Budeasa

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
copsin
junior
junior

Budeasa

Mesaj de copsin » 06 Iun 2005, 21:45

Salut,

Sunt nou pe acest forum, si incep direct cu o intrebare: exista cineva pe acest forum, din Bucuresti, care merge la pescuit la Budeasa? Eu am fost de cateva ori, si mi se pare ca este o balta foarte buna, cu potentiale capturi record de stiuca. Si inca o intrebare: stie cineva de unde as putea sa-mi procur twistere SANDRA?

Multumesc anticipat

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 07 Iun 2005, 08:58

cred ca teddy baga cel mai des pe acolo, insa nu prea l-am mai vazut pe forum. vezi ca exista niste topicuri mai vechi despre budeasa, s-a mai discutat subiectul.

pe vremuri stiam bine lacul, in ultimii ani insa n-am mai fost si nu mai stiu locurile, s-a schimbat mult peisajul. anul trecut am pescuit pe budeasa o singura data si am prins doar bibani.

duminica asta am fost pe coada lacului valcele si apoi mai sus la zigoneni (lacurile din amonte de budeasa). a fost trist, apa mocirloasa si foarte rece, nici urma de clean, am prins doar un oblete ratacit. argesul canalizat curgea tare iar albia veche abia de curand si-a intrat cat de cat in normal, dar nu era de pescuit pe acolo, mult prea tulbure si prea umflat raul. a fost viitura mare si s-ar putea sa mai fie, ploua de rupe in continuare si-o sa o tina tot asa toata saptamana asta iar lacul vidraru e full, asa ca baietii or sa deverseze intr-o veselie.

acuma, daca e apa tulbure si nu prea sunt conditii nu inseamna ca stiuca nu mananca, atata ca e mai greu de gasit. daca as vrea sa merg la budeasa acum m-as duce direct pe partea cu satul, cat mai departe de albie si nu as merge fara barca. primavara numai pe acolo mergea si cred ca acum cam asa trebuie abordata situatia. apele sunt ca in martie, nu cred sa fi venit spre coada.

fir intins!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 07 Iun 2005, 09:00

obletele la musca, nu ? e bine, ti-a salvat partida....
a dat frumos ? ai apucat macar sa-l driluiesti putin ?
:twisted:

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 07 Iun 2005, 09:28

loolz. da mah, la musca uda, nu se ridica nimic la suprafata pe nicaieri.
nu prea am pescuit, mai mult m-am plimbat pe malul lacului si prin boschetii de pe rau. o plimbarica la aer curat, miscare, alea alea, tot a fost ok. spre deosebire de altii eu dorm acasa, nu la pescuit. :evil:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 07 Iun 2005, 09:30

eugene, ma bucur ca te-ai relaxat si te-ai simtit bine in sanul naturii
stai linistit, o veni si vremea aia cand o sa prinzi peste :twisted:

copsin
junior
junior

Budeasa

Mesaj de copsin » 07 Iun 2005, 09:37

Ultima data cand am fost la Budeasa a fost sambata trecuta. Am renuntat sa mai car barca cu mine, mi se pare mai comod sa inchiriez barca de acolo. Apa era limpede si stiuca a fost foarte activa. Am dat la adancime de 7-8 m, unde este livada scufundata, si am avut o partida reusita. Cea mai mare captura a fost a colegului meu, de 3,5 kg, in afara de asta am scapat o bucata de 7-8 kg (mi-a aprins jumatate de lumanare :lol: ) si au mai fost vreo 5-6 marlite de pana intr-un kg. Vreau sa plec din nou zilele astea si sa stau cateva zile pe acolo, sa-mi iau revansa.

Fir intins tuturor!

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 07 Iun 2005, 10:08

in partea cu livada totdeauna e limpede, se tulbura doar in zona cu placile, spre borlesti, pe acolo vine albia.

costica_fishing
veteran
veteran

Re: Budeasa

Mesaj de costica_fishing » 07 Iun 2005, 12:46

copsin scrie:Salut,

Si inca o intrebare: stie cineva de unde as putea sa-mi procur twistere SANDRA?

Multumesc anticipat

de la Aquamania! Au albe si fosforescente. cam 30-35.000 buc. :x

Sunt printre preferatele mele!
near the beer

copsin
junior
junior

Budeasa

Mesaj de copsin » 07 Iun 2005, 13:36

Multumesc mult, Costica. O sa trec astazi pe acolo, sper sa gasesc si dimensiuni mai mari de 9 cm (de-astea mai am 2), dupa care maine sau poimaine ma duc sa le invat sa inoate in Budeasa :D

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 07 Iun 2005, 21:39

eu nu am vazut alta marime decat ceea ce parea a fi un 9 cm.

Si intr-adevar, am avut si io succese cu ele la stiuca.
near the beer

Scrie răspuns