nu e chiar asa gerula, pe Budeasa e destul marlet!
dar nui stau cu cele m ari, ca alea papa tot ce misca!
mai e o treaba, acolo papa la momeala mare, deoarece de ceva ani, haleala ei de baza e... COREGONUL! da, ati citit bine!
am vazut crestatura pe una d 2! kg , facuta de o bucata de peste 14-15 kg, cu distanta intre stanga si dreapta maxilarului inf de aproape 20 cm! si asta proaspat, mai ca sangera! asta se intampla in 2003. evident, sangeranda mi-a atacat mie naluca. va dati seama daca o lua bucata cand ma luptam eu cu "asta mica"?
parca v-am povestit patania cu aia de n-am putut sa o cuprind la ochi, nu? am avut una PE BARCA! ca in barca nu intra... ati vazut pozele de la SALMO cu stiucanii aia imensi? luati-o pe cea mai mare europeana (nu muskie!), incercati sa va imaginati cu ea intr-o barca de 2m, pusa pe latul ei, sarind in sus din acea pozitie precum pestele pus pe mal, si veti simti, macar psihic, ce am simtit eu atunci!
drillul a durat intre 15-20 min, cu bagat in buruieni de 3 ori, plus rupt plasa minciocului, si ultima oara intrat definitiv in balarii... nu va pot descrie, erau aia in urale si apoi in huiduieli pe mal...iar apa avea max 2m! am strans, am plecat, nu am vorbit o zi si am visat urat 2 zile!