barajul Mihailesti ( Ilfov )

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 01 Iul 2010, 20:49

Armand scrie:
danielcocea scrie: sincer...degeaba faci treaba asta...barajul deja numai curge de ieri , si din surse verificate nu o sa mai curga saptamana asta...iar daca barajul s a oprit novacul numai e acolo....se duce in aval , sau in cel mai rau caz se ascunde in pietrele din balta....
Sefu' nu te supara da nu prea ai sanse vreodata sa vezi vreun fitofag pitindu-se printre pietre. Ei traiesc si se hranesc in masa apei. Nu innoata->nu papa-> mor de foame :lol:
N-ai inteles..... Armand.... Omu', adicalea Dan-Maestru', zicea de piatra lui, piatra ce i-a salutat jigurile... Ce tot nu intelegi ?! :lol: :lol: :lol: :lol:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 01 Iul 2010, 22:18

Nemernic scrie:
Armand scrie:
danielcocea scrie: sincer...degeaba faci treaba asta...barajul deja numai curge de ieri , si din surse verificate nu o sa mai curga saptamana asta...iar daca barajul s a oprit novacul numai e acolo....se duce in aval , sau in cel mai rau caz se ascunde in pietrele din balta....
Sefu' nu te supara da nu prea ai sanse vreodata sa vezi vreun fitofag pitindu-se printre pietre. Ei traiesc si se hranesc in masa apei. Nu innoata->nu papa-> mor de foame :lol:
N-ai inteles..... Armand.... Omu', adicalea Dan-Maestru', zicea de piatra lui, piatra ce i-a salutat jigurile... Ce tot nu intelegi ?! :lol: :lol: :lol: :lol:
mai nou novacul...s a mutat , numai este acolo...deoarece barajul s a oprit cum am zis....este mutat tot in bulboanele din canalul de fuga.....la fel ca si salaul....
"nemernicule"......nu sta , fugi la salau.... :wink:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 02 Iul 2010, 06:00

danielcocea scrie: ......nu sta , fugi la salau....
Fuge el la mine
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 07 Iul 2010, 09:34

Nimeni... nimic... prin zona ?! :?:

Mihai Epcs
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mihai Epcs » 23 Iul 2010, 11:05

Salutare. Vreau sa ies si eu luni noapte cu cineva in aval de baraj. In anaforul ala din fata canalului de fuga ce sanse am noaptea? Ziua am luat salau frumos dar noaptea nu am dat acolo si am inteles ca e mreana.....cam la ce ar merge acolo noaptea....sau mai jos la ''Oala''.....Multumesc

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 23 Iul 2010, 14:51

Mihai Epcs scrie: ....ce sanse am noaptea? ....
Ai sanse sa prinzi ceva..... braconieri...

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 26 Iul 2010, 23:16

Merge bine salaul pe voblere, bucati frumoase 1,5-4kg. Intre canale (daca gasesti loc) ,e mereu ocupat de cei care dau la pestisor (viu). Sau pe malul opus, canalul mare.In aval a disparut salaul, se prind doar strapazani 300-500 gr.

crystianoo
veteran
veteran

Mesaj de crystianoo » 27 Iul 2010, 08:41

despre care canale e vorba?

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 27 Iul 2010, 11:43

crystianoo scrie:despre care canale e vorba?
E vorba despre canalele barajului.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 30 Iul 2010, 09:46

Care te bagi, astazi, la o pescuiala scurta "la pietre" ?
Parca as avea ceva chef .,....dar nici singur nu m-as duce :lol:

Scrie răspuns