barajul Mihailesti ( Ilfov )
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
ideea e ca...
simbata ciorile lui lodi s-au dus cu politia la pietre si au facut scandal ca prinde lumea pestele lor care pica din lac. in consecinta politia i-a saltat pe cei care dadeau cu ancora (pina aici toate bune). duminica s-au dus ciorile lui lodi si au inceput sa dea la japca...ca doar le facuse loc politia din mihailesti.
intrebarea mea...daca sun la 112, ma directioneaza catre politia din mihailesti sau catre jandarmi? ca sa nu ma agit degeaba
simbata ciorile lui lodi s-au dus cu politia la pietre si au facut scandal ca prinde lumea pestele lor care pica din lac. in consecinta politia i-a saltat pe cei care dadeau cu ancora (pina aici toate bune). duminica s-au dus ciorile lui lodi si au inceput sa dea la japca...ca doar le facuse loc politia din mihailesti.
intrebarea mea...daca sun la 112, ma directioneaza catre politia din mihailesti sau catre jandarmi? ca sa nu ma agit degeaba
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
-
- veteran
- cristi cristi
- veteran
-
- veteran
- cristi cristi
- veteran
Duminica, pe la 17:00, erau.... nu exagerez, in jur de 30-40 de jepcari .... sus pe baraj .... Politia ?! .. ce vorbesti harap-alb ?
Salaul.... nic' ... doar la baboi se luau strapi pana'n 400 gr, care, desigur, erau bagati la "sarsana"

Salaul.... nic' ... doar la baboi se luau strapi pana'n 400 gr, care, desigur, erau bagati la "sarsana"
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
- danielcocea
- veteran
mihailesti
ideea este ca duminica ....cum zice si "nemernicul"....era toata floarea vestita la japca....ma refer la oamenii lui Lodi.....cat am stat noi pe acolo vreo 3 ore cred ca au luat vreo 15 , 20 de bucati novac intre 15 si 25 de kg.....problema este ca pestele nu este din lac asa cum ziceau oamenii lui Lodi sambata , ci din Dunare.....cand curge barajul mult timp urca din Dunare.....la salau am avut decat un "tac"....atat....unu zero pt peste de data asta.....
politie.....da de unde.....nu a venit nimeni....

politie.....da de unde.....nu a venit nimeni....

Re: mihailesti
Cum .. atat, ma ?!danielcocea scrie: .....la salau am avut decat un "tac"....atat....

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
- danielcocea
- veteran
Re: mihailesti
Nemernic scrie:Cum .. atat, ma ?!danielcocea scrie: .....la salau am avut decat un "tac"....atat....Ce drilluri ..... ce bete'ndoite.... ce fiori pe sira spinarii .....
in agatatura aia din mijlocul argesului....
Deh...ambitia de a da in acelasi loc....
![]()
![]()
![]()
buna asta.....

-
- veteran