contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
Fario_nebunu
- veteran

melculbeat scrie:cristi cristi scrie:Conteaza cine vine atat cat ii goneste pe baietii rai ?
\
conteaza, atita timp cit ciorile lui lodi au venit cu politia ca sa le faca loc sa dea la japca. nu crezi?;)
Fara sa fiu extremist, tare mi-ar place sa avem o politie formata doar din albi-arieni care cand vad ciori din astea sa le dea o bataie buna sau sa le arunce in apa! As ierta un numar de abuzuri comise contra coloratilor ca sa stiu ca ii mai domoleste o vreme. Astia doi, tiganii aia burtosi ai lui Lodi, incep sa isi aroge dreptul sa controleze si la Pietre, incredibil! A concesionat Lodi Argesul....hahaha! Noi suntem idioti ca acceptam sa ne lasam controlati de astia si sa platim din banii nosyri politisti care sa ii ajute pe tigani!

-
melculbeat
- veteran

Fario_nebunu scrie:melculbeat scrie:cristi cristi scrie:Conteaza cine vine atat cat ii goneste pe baietii rai ?
\
conteaza, atita timp cit ciorile lui lodi au venit cu politia ca sa le faca loc sa dea la japca. nu crezi?;)
Fara sa fiu extremist, tare mi-ar place sa avem o politie formata doar din albi-arieni care cand vad ciori din astea sa le dea o bataie buna sau sa le arunce in apa! As ierta un numar de abuzuri comise contra coloratilor ca sa stiu ca ii mai domoleste o vreme. Astia doi, tiganii aia burtosi ai lui Lodi, incep sa isi aroge dreptul sa controleze si la Pietre, incredibil! A concesionat Lodi Argesul....hahaha! Noi suntem idioti ca acceptam sa ne lasam controlati de astia si sa platim din banii nosyri politisti care sa ii ajute pe tigani!

subscriu
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
-
danielcocea
- veteran

melculbeat scrie:Fario_nebunu scrie:melculbeat scrie:\

subscriu
treaba a fost fost altfel...am aflat si eu intre timp.....sambata pe zi , era lume gramada la japca pe baraj....nu oamenii lui lodi..pescari din bucuresti,mihailesti,cornetu,etcetc,,,toata floarea vestita de acolo....a venit politia ( dar nu chemata de Lodi) ...au sunat pescari ca noi ....i au luat pe toti de acolo la sectie...intre timp Lodi afla si se duce sa i scoata....dar cu o conditie...si ia uite ce pescuiau toti oamenii "floarea vestita" a doua zi si anume duminica pt Lodi , ca i au scapat de politie...stateam duminica langa ei si ma gendeam ce baieti buni sunt ei ca , de le ia Lodi tot pestele....asta a fost combinatia ...si nu alta....se stie f bine cine erau "pescarii" care dadeau acolo la japca...dar ce rost are numirea lor....
p.s-"nemernicule".....vezi la bolovani acolo....mai agata si tu un salau ceva....lasa naibii pietrele in pace...

-
Fario_nebunu
- veteran

Azi trimit o scrisoare electronica la ANPA semnata prin care cer sa trimita un inspector duminica la Pietre sa verifice permisele si ce si cum se prinde acolo. sa vedem daca imi vor raspunde.
-
Nemernic
- veteran

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
danielcocea
- veteran

Fario_nebunu scrie:Azi trimit o scrisoare electronica la ANPA semnata prin care cer sa trimita un inspector duminica la Pietre sa verifice permisele si ce si cum se prinde acolo. sa vedem daca imi vor raspunde.
sincer...degeaba faci treaba asta...barajul deja numai curge de ieri , si din surse verificate nu o sa mai curga saptamana asta...iar daca barajul s a oprit novacul numai e acolo....se duce in aval , sau in cel mai rau caz se ascunde in pietrele din balta....
-
Nemernic
- veteran

danielcocea scrie:...barajul deja numai curge de ieri ....
Bravo ma..... bravo.... si mie nu-mi zici nimic ?!
Fi-ti-ar piatra de ras sa-ti fie....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
Armand
- veteran

-
danielcocea scrie:
sincer...degeaba faci treaba asta...barajul deja numai curge de ieri , si din surse verificate nu o sa mai curga saptamana asta...iar daca barajul s a oprit novacul numai e acolo....se duce in aval , sau in cel mai rau caz se ascunde in pietrele din balta....
Sefu' nu te supara da nu prea ai sanse vreodata sa vezi vreun fitofag pitindu-se printre pietre. Ei traiesc si se hranesc in masa apei. Nu innoata->nu papa-> mor de foame

Spining....Prea bun ca sa fie light...
-
nightfishing01
- utilizator constant

Sefu' nu te supara da nu prea ai sanse vreodata sa vezi vreun fitofag pitindu-se printre pietre. Ei traiesc si se hranesc in masa apei. Nu innoata->nu papa-> mor de foame

[/quote]
asa e si dai cu jigu in piatra si teintrebi de ce nu se misca si de unde a aparut ca la lanseul trecut nu era acolo