barajul Mihailesti ( Ilfov )

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 22 Iun 2010, 06:58

Sambata dupa-amiaza treceam spre Buturugeni...... pe lacul mare era o barca .... din pacate rosie :( . Da, s-a mai inecat cineva ..... Sambata cand ma intorceam spre casa..... inca il cautau
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 22 Iun 2010, 09:11

Nemernic scrie:Sambata dupa-amiaza treceam spre Buturugeni...... pe lacul mare era o barca .... din pacate rosie :( . Da, s-a mai inecat cineva ..... Sambata cand ma intorceam spre casa..... inca il cautau
Nici nu stiu daca sa iii plangem oe decedati sau sa facem precum stramosii dacii care se stie bine ca radeau cand aflauu ca a murit unul...din moment ce viata pe pamant e o vale a plangerii iar in rai exista ape pline de peste si nu e nevoie de permis, de momeala, nici de undita ca sar pestii pe mal...sa le fie tarana usoara astora de au ajuns pe fundul Mihaillestiului!

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 22 Iun 2010, 09:55

Fario_nebunu scrie:ca sar pestii pe mal...
Pai .... n-am facut nicio vrajeala daca sar pestii pe mal..... Unde mai e farmecul ?! :twisted:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 22 Iun 2010, 20:57

Nemernic scrie:
Fario_nebunu scrie:ca sar pestii pe mal...
Pai .... n-am facut nicio vrajeala daca sar pestii pe mal..... Unde mai e farmecul ?! :twisted:
Adica nu ai vrea sa vina pestii cativa metri pe mal sa atace acolo buchetul de rame sau de viermi? Ceva in genul anghilei care iese noaptea pe uscat....

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 23 Iun 2010, 07:37

Fario_nebunu scrie:Adica nu ai vrea sa vina pestii cativa metri pe mal sa atace acolo buchetul de rame sau de viermi? Ceva in genul anghilei care iese noaptea pe uscat....
Doar sa pun un ceas pe mal..... sa iasa pestele sa vada cat e ora.... si atunci sa-l ard cu ranga'n cap....... apoi sa trag o serie de poze in "bucatarie" .... precum nightfishing ..... nu ?!

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 28 Iun 2010, 08:16

a avut cineva altercatii cu politia si cu niste ciori simbata?
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 28 Iun 2010, 09:20

Aseara era serbare campeneasca la Mihailesti...toti mexicanii din Cornetu, Bragadiru si Mihailesti erau pe canalul de supraplin("La pietre") si dadeau la japca...

cred ca erau peste 50 de insi care jepcareau de la balustrada...
In 1 ora cat am stat s-au luat 4 sau 5 crapi chinezesti toti peste 10 kile...cel mai mare apreciat de mine pe la 18-20...

PS: Dintre masinile celor care dadeau la japca pot sa va enumar un X5, un Terracan, Un Pajero, niste bmv-uri...ce mai, masini de muritori de foame :evil:

PPS: toti intrau si ieseau pe la cei de la centrala de parca erau la ei acasa!
Oare dintre noi nu se gaseste cineva, care sa stie pe cineva, care...sa puna o vorba buna pentru baietii astia de pe la Hidrocentrale?! Eu pe cate hidrocentrale am fo pana acum(si am fost pe cateva) in ABSOLUT TOATE lucratorii de la centrala braconau in timpul liber...
Spining....Prea bun ca sa fie light...

rookie4ever
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rookie4ever » 28 Iun 2010, 09:35

Salutare!
...legat de hidrocentrale/baraje, am sa ma repet, dar pe cine sa stim? Am mai spus, chiar la topic-ul asta ca datorita domnilor de la un baraj care "pescuiau" in timpul serviciului cu, curent, a murit "inecat" un tanar... Astia nu fac nimic sa atentioneze cand dau drumul la baraj, dar sa mai apere si pestii...
La cum stau lucrurile la noi e posibil ca amabilitatea celor de la baraje sa fie proportionala cu... inferioritatea lor numerica in fata pescarilor aia "adevarati"...
La o adica n-as avea nimic cu ei ca prind chinezi in felul asta daca nu as stii ca nenorocesc o gramada de alti pesti pana prind unul...
Numai bine!

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 28 Iun 2010, 09:47

Nici vorba sa ii fi lasat de frica
Mexicanii aveau cheile de la poarta, intrau si ieseau cum voiau ei si cei de la centrala se uitau ca la spectacol!
Spining....Prea bun ca sa fie light...

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 28 Iun 2010, 10:37

stati calmi, la cei de4 la hidrocentrala le "pica " si lor cate ceva de la ciori!
plus ca...noaptea...parca era un SFETNIC BUN? :?
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! ;)

Scrie răspuns