barajul Mihailesti ( Ilfov )

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 12 Aug 2010, 10:54

Acum o ora m-am intors din zona. Rezultate ...zero. Nu a mers la nimic, cel putin cat am stat eu (5.30-10), nu prindeau nici cei care dadeau la pestisor viu. Am avut un singur atac, anemic si ala, in curent intre canale. Apa curgea pe ambele parti si era crescuta destul de mult. In aval nu am putut intra pe locurile....secrete.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 12 Aug 2010, 11:02

Sapt viitoare ma bag si eu la un Mihailesti..... Poate ne vedem pe acolo
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 12 Aug 2010, 11:31

Nemernic scrie:Sapt viitoare ma bag si eu la un Mihailesti..... Poate ne vedem pe acolo
Ti-am spus ca trebuie sa ma mai antrenez ,abia dupa aceea o sa facem o partida impreuna. :lol:
Vineri intru in concediu si de luni sunt in zona Medias, Fagaras, Sibiu. Mai precis pe Olt, barajul de la Ighis, Tarnava, Hartibaci...sau oriunde gasesc un ochi de apa care tine rapitor.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 12 Aug 2010, 11:40

tito scrie: ...Ti-am spus ca trebuie sa ma mai antrenez ,abia dupa aceea o sa facem o partida impreuna. :lol:
....
Ptr ce sa te antrenezi, Tito ? Tu crezi ca sunt vreun mare pescar ? :lol: :lol: :lol: ... acolo sa arunc batu'n apa si sa recuperez .... daca intra chioru' .. intra, daca nu .. nu :D
Rahat pe bete pe unde te-oi duce pe Olt :wink:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 12 Aug 2010, 12:01

@Nemernic
Glumesc...daca promiti ca nu spui locurile secrete, atunci vom merge (iar glumesc)
Acum serios. De obicei lucrez seara (17-24) si pe caldurile astea dau cate o fuga dimineata, pana in ora 11 maxim. Cand sunt liber merg si seara, dupa ora 18.Ies din Bucuresti pe la gara Progresu pentru a evita traficul din oras.Dar lasa ca vine ea, toamna si atunci vom face o partida pe cinste. Am fost si sambata cu un coleg care s-a apucat recent de sportul asta si in doua ore am avut 4 atacuri. Am testat noul bat si am pescuit doar cu plastice. Doua bucati la kg, unul sarit de 2 kg scapat la mal, (din aceasta cauza, al doilea coleg cu care am fost s-a suparat ca ma amuzam pe chestia asta si a plecat acasa) si unul pe care l-am intepat dar nu i-am vazut culoarea, e vorba de salau.Intre timp mi-am luat jiguri cu carlige de calitate si sper ca am rezolvat aceasta problema. Colegul meu la prima lui iesire a luat doi cleni 300-500gr, i-am dat eu voblerul meu castigator...de salau :lol: . Dupa care am plecat ca incepuse caldura si ne inconjurasera lansetistii si "tevarii" care dadeau "cu viu"

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 12 Aug 2010, 12:43

Nemernic scrie:
tito scrie: ...Ti-am spus ca trebuie sa ma mai antrenez ,abia dupa aceea o sa facem o partida impreuna. :lol:
....
Ptr ce sa te antrenezi, Tito ? Tu crezi ca sunt vreun mare pescar ? :lol: :lol: :lol: ... acolo sa arunc batu'n apa si sa recuperez .... daca intra chioru' .. intra, daca nu .. nu :D
Rahat pe bete pe unde te-oi duce pe Olt :wink:
nemernicule....lasa ca dupa ce iti vine batzul ala nou.....nu trebuie nici sa mai recuperezi.....te duci si prinde peste singur,,,......sa vezi atunci.... :lol: :lol: :lol:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 12 Aug 2010, 12:54

danielcocea scrie: nemernicule....lasa ca dupa ce iti vine batzul ala nou.....nu trebuie nici sa mai recuperezi.....te duci si prinde peste singur,,,......sa vezi atunci.... :lol: :lol: :lol:
Nici lanseta nu-mi mai trebuie .... doar arat batu' si hap salaul la sarsana :wink: . Sper sa-mi placa .. ca de nu ........ am pus ochii pe o Daiwa Jig Head :shock:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 12 Aug 2010, 12:56

tito scrie:@Nemernic
Glumesc...daca promiti ca nu spui locurile secrete, atunci vom merge (iar glumesc)
Cred ca pe aceleasi locuri bantui si eu, numai ca eu ajung cam tarziu.... intre orele 11 si 14 :D

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 12 Aug 2010, 16:06

Nemernic scrie:
danielcocea scrie: nemernicule....lasa ca dupa ce iti vine batzul ala nou.....nu trebuie nici sa mai recuperezi.....te duci si prinde peste singur,,,......sa vezi atunci.... :lol: :lol: :lol:
Nici lanseta nu-mi mai trebuie .... doar arat batu' si hap salaul la sarsana :wink: . Sper sa-mi placa .. ca de nu ........ am pus ochii pe o Daiwa Jig Head :shock:
daiwa jig head.... :shock: :shock: :shock: ...in mod cert o sa fie mult mai buna decat ce vine.... :lol: :lol: :lol: ....eu abia astept sa nu ti placa....auzi daiwa jig head,,,..... :roll: :lol: :lol: :lol:

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 12 Aug 2010, 16:08

Nemernic scrie:
tito scrie:@Nemernic
Cred ca pe aceleasi locuri bantui si eu, numai ca eu ajung cam tarziu.... intre orele 11 si 14 :D
intr adevar ...locurile secrete...tin foarte muuulti........putoi de strapi... :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns