barajul Mihailesti ( Ilfov )
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- danielcocea
- veteran
nu zic ca nu sunt ceva mai imbracati...am si prins...zic doar , ca poate sa tine chiar si salai imbracati gros de tot.....ideea este ca mie mi e cam intr un fel anume sa pescuiesc in acele locuri...nu din pricina locurilor ...ci din pricina "pescarilor"...care efectiv nu imi face placere sa i vad...."nemernic" ul stie mai bine despre ce e vorba....eu m am lipsit de mult de acele locuri.... 

@danielcocea
Stiu si eu despre ce este vorba, am avut si niste "meciuri" pe acolo acum ceva vreme. Sunt de acord cu tine, dar prefer sa pescuiesc pe un rau, pe balta mi se pare prea monoton si Dunarea e cam departe pentru escapade scurte.
@Nemernic
Depinde din ce parte privesti lucrurile, depinde pe ce mal esti
Stiu si eu despre ce este vorba, am avut si niste "meciuri" pe acolo acum ceva vreme. Sunt de acord cu tine, dar prefer sa pescuiesc pe un rau, pe balta mi se pare prea monoton si Dunarea e cam departe pentru escapade scurte.
@Nemernic
Depinde din ce parte privesti lucrurile, depinde pe ce mal esti

-
- utilizator constant
-
- veteran
-
- utilizator constant
A raspuns Mihai mai sus. S-a cam terminat cu salaul in zona aia. Si eu am fost acum doua saptamani si era plin de nenorociti care dadeau la japca. Iar pe celalalt mal pe langa astia era plin de stationaristi care dadeau la pestisor. Eu am schimbat locatia si am gasit ceva locuri...promitatoare, in aval de locul unde se varsa Neajlovul, dar trebuie sa mergeti cat mai departe de "civilizatie".
salutare. tin sa va spun ca am stat o ora si am citit tot topicul asta. am gasit informatii f interesante.
am fost ieri la o partida scurta de rapitor la buturugeni magura. am avut doua atacuri din partea unui labrador negru cu un ac mare de crap prins in buza. nu am avut in viata mea parte de atata adrenalina pe marginea unei balti...
pe mihailesti am pescuit o singura data anul trecut, dar am stat f putin si aveam jiguri grele peste 10g. as vrea sa va intreb daca se poate prinde clean si biban pe dale, pe partea dreapta a lacului cum vii dinspre bucuresti.
tx!
am fost ieri la o partida scurta de rapitor la buturugeni magura. am avut doua atacuri din partea unui labrador negru cu un ac mare de crap prins in buza. nu am avut in viata mea parte de atata adrenalina pe marginea unei balti...
pe mihailesti am pescuit o singura data anul trecut, dar am stat f putin si aveam jiguri grele peste 10g. as vrea sa va intreb daca se poate prinde clean si biban pe dale, pe partea dreapta a lacului cum vii dinspre bucuresti.
tx!