barajul Mihailesti ( Ilfov )

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 12 Aug 2010, 17:56

locurile secrete tin salai mai "imbracati", e adevarat cam rari. da locurile alea secrete nu sunt acolo ci mai in dreapta....mult mai la dreapta.

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 12 Aug 2010, 18:39

nu zic ca nu sunt ceva mai imbracati...am si prins...zic doar , ca poate sa tine chiar si salai imbracati gros de tot.....ideea este ca mie mi e cam intr un fel anume sa pescuiesc in acele locuri...nu din pricina locurilor ...ci din pricina "pescarilor"...care efectiv nu imi face placere sa i vad...."nemernic" ul stie mai bine despre ce e vorba....eu m am lipsit de mult de acele locuri.... :twisted:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 12 Aug 2010, 20:02

Stiu .. stiu ... Nentu' Marian stie si mai bine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
@Tito.... la dreapta de tot :lol: :lol:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 12 Aug 2010, 23:11

@danielcocea
Stiu si eu despre ce este vorba, am avut si niste "meciuri" pe acolo acum ceva vreme. Sunt de acord cu tine, dar prefer sa pescuiesc pe un rau, pe balta mi se pare prea monoton si Dunarea e cam departe pentru escapade scurte.

@Nemernic
Depinde din ce parte privesti lucrurile, depinde pe ce mal esti :D

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 14 Aug 2010, 20:54

Am dat o raita pe seara si in afara de cativa strapi....nimic interesant.

Mihai Epcs
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mihai Epcs » 28 Sep 2010, 23:21

Salutare....pe la baraj ce se mai aude? Au aparut strapii aia "imbracati"?
Anu trecut pe vremea asta il ologeam vb lui Didel. Fire intinse oriunde pescuiti

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 29 Sep 2010, 08:56

Sambata, sub baraj, niste avatzei. Altceva nimic. apa in crestere ...

Mihai Epcs
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mihai Epcs » 01 Oct 2010, 16:40

Am fost....o ora nimic...dupa o ora au inchis partial canalul de fuga. Apoi a inceput usor...doi strapi la 600 gr cam asa eliberati plus unul punctabil cam 3 kg toti la gruburi. Braconaj in floare...parasute...japca si mai nou cica se da si cu, curent noaptea.

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 01 Oct 2010, 17:49

A raspuns Mihai mai sus. S-a cam terminat cu salaul in zona aia. Si eu am fost acum doua saptamani si era plin de nenorociti care dadeau la japca. Iar pe celalalt mal pe langa astia era plin de stationaristi care dadeau la pestisor. Eu am schimbat locatia si am gasit ceva locuri...promitatoare, in aval de locul unde se varsa Neajlovul, dar trebuie sa mergeti cat mai departe de "civilizatie".

dan_lupul
junior
junior

Mesaj de dan_lupul » 03 Oct 2010, 14:33

salutare. tin sa va spun ca am stat o ora si am citit tot topicul asta. am gasit informatii f interesante.

am fost ieri la o partida scurta de rapitor la buturugeni magura. am avut doua atacuri din partea unui labrador negru cu un ac mare de crap prins in buza. nu am avut in viata mea parte de atata adrenalina pe marginea unei balti...

pe mihailesti am pescuit o singura data anul trecut, dar am stat f putin si aveam jiguri grele peste 10g. as vrea sa va intreb daca se poate prinde clean si biban pe dale, pe partea dreapta a lacului cum vii dinspre bucuresti.

tx!

Scrie răspuns