stelian scrie:De la ultima postare am mai avut acolo 3 partide:
-august 2012 - 4 zile, 0 pesti
-30 sept 2012 - 5 zile 0 pesti
-15 oct 2012 - 4 zile 0 pesti
Mihai ala care vine cu barca tocmai de la Cernavoda nu a prins nimic, nici el...
Nu mai este nici macar oblete, iti ia 10 min sa prinzi unul...
Salau nu mai exista, absolut deloc.
Somnul a fost exterminat cu aparatul. Am lasat peste noapte o multime de coropisnite si le-am scos neatinse. Ca efect al disparitiei somnului s-a inmultit nespus racul. Pewcuitul la rama sa mamaliga a devenit imposibil, in 3 minute nu mai ai nimic in carlig.
Mai e ceva crap, dar mic de tot si speriat.
Doritorii pot sa-mi vada pozele de pe Alionte pe Panoramio, (postat de stelian90), ca sa vada cat am batut eu locurile alea...
S-a cam terminat...
Pe drumul de intoarcere, cu buza umflata, am stabilit cu prietenii mei sa cautam un alt loc, probabil pe zona de frontiera, pe langa baraje sau poduri, obiective strategice pazite si cu regim de circulatie mai restrictiv, ca sa fie mai putin curentate si setcarite...
O sa caut, probabil, pe partea cu sarbii... sa vedem ce gasesc...
Cine are vreo sugestie, va rog, astept sfaturi...
Am fost in octombrie pe la rude la Topalu si am zis sa dau o fuga si pe la Alionte cu gandul ca stiuca trebuie sa manance

... am gasit Aliontele cu apa mare si limpede ...peste lipsa

... Am facut o plimbare cu barca super frumoasa

privelistea super , in apa nu misca nimic ...parca era un bazin plin cu apa si atat ...nici o miscare

in schimb setci la greu ...am fotografiat eu cateva dar ce dreac sa le fac ...ca asteapta ai dreac la rand sa bage sculele in locurile cu peste

. Spuneai ca nu scrie nimeni de capturi si rezultate pe diferite locuri ....pai nu se mai pune problema de alti pescari ca se duc pe locul respectiv si iti ia tie pestele dar mai citesc si aia care dau cu plase sau cu curent ca s-au emancipat acum ....se informeaza si uite unde se ajunge cu distrugerea unui loc ca si cel din topicul asta ...Aliontele . Sper din tot sufletul sa faca ceva guvernantii astia sau conducatorii aia de la ANPA ...sau oricine altcineva ca distrusii astia de braconieri fie ei cu plase sau curent sa dispara si apele sa redevina ce erau inainte

....nu doar Aliontele ...sau Dunarea ci toate apele pt ca peste tot in tara asta toti se plang de putinul peste care se mai prinde la o iesire la pescuit ....de Delta nu mai vorbesc ....praf si pulbere

. Asa ca nu cred ca o sa mai scrie cineva despre vreun loc de pescuit asa usor tocmai din cauza asta ....ca in scurt timp acel loc se degradeaza ...Aliontele nu mai este ce a fost ......poate o sa mai fie candva

..cand o sa dispara braconajul.