woblere x-zone
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
cand am spus crap, m-am referit la pestisoti de cativa centimetri, care sunt subdezvoltati pt ca apa e f rece in chei. Fiind f. oxigenata , nu e de mirare ca trieste cate un pastravas prin ea, deoarece vara rara urca apa acolo peste 20 de grade celsius, cand pastravul moare.
pozele o sa vina mai la vara, ca intre timp ne-am luat apaarat digital sa putem face poze pentru pescarii de pe internet
pozele o sa vina mai la vara, ca intre timp ne-am luat apaarat digital sa putem face poze pentru pescarii de pe internet

God Grant that I may live to xxx until my dying day, And when it comes to my last cast
I most humbly pray, When in the Lord's safe landing net I'm peacefully asleep,That in His mercy I be judged As big enough to keep.
I most humbly pray, When in the Lord's safe landing net I'm peacefully asleep,That in His mercy I be judged As big enough to keep.
zvic nu stie, ca nu are vreme sa mearga inca, pt ca il exploateaza aia de la servici. dar stiu ca sunt 2 taxe, una pt ses si una pt lacul varsoltz. aia de ses e pa la 800.000 cred, aproximativ. nu e batut in cuie. Oricum, daca zvic are timp, poate afla un nr. de telefon de la ajvps zalau...
God Grant that I may live to xxx until my dying day, And when it comes to my last cast