io mi-am cumparat o nevoie de vobler xzone acu cateva luni ( e singuru din trusa) ...si e galben cu dungi negre , ceva in genu crankbait , da cred ca prinde numa pescari
woblere x-zone
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
stai mah Ovidiu ca tu il aduci pe ala de stiuca
....
io mi-am cumparat o nevoie de vobler xzone acu cateva luni ( e singuru din trusa) ...si e galben cu dungi negre , ceva in genu crankbait , da cred ca prinde numa pescari
...n-am prea dat cu el pe motiv de lipsa de incredere
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
daca nu vii azi calare pe xzonu ala , punem cainii aia din bar pe tine
ce daca l-ai lasat in balta? adu-o si pe aia ...
si la mine toate au facut baie , da stii cum e ...una-i sa incepi partida cu un vobler in care ai toata incredrea si ai avut rezultate si alta e sa-l scalzi asa din cand in cand ca sa nu protesteze ca someaza si se zarie aiurea prin trusa
ce daca l-ai lasat in balta? adu-o si pe aia ...
si la mine toate au facut baie , da stii cum e ...una-i sa incepi partida cu un vobler in care ai toata incredrea si ai avut rezultate si alta e sa-l scalzi asa din cand in cand ca sa nu protesteze ca someaza si se zarie aiurea prin trusa
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
radem si glumim, da xzonu prinde peste. zvic a prins , si eu am vorbit in ultimele zile cu o gramada acre au prins la xzone cand la altceva nu se prindea.,.,.
God Grant that I may live to xxx until my dying day, And when it comes to my last cast
I most humbly pray, When in the Lord's safe landing net I'm peacefully asleep,That in His mercy I be judged As big enough to keep.
I most humbly pray, When in the Lord's safe landing net I'm peacefully asleep,That in His mercy I be judged As big enough to keep.
Acuma e o diferenta totusi
Faptul ca s-a prins la Xzone se poate datora si ca din cauza costurilor reduse e posibil sa fie foarte folosit si atunci, normal se mai prinde...
da faptu ca se prinde la Xzone cand la alceva nu se prinde ar trebui poate verificat ca asa e si daca da in pofida caror modele mai consacrate ....
Faptul ca s-a prins la Xzone se poate datora si ca din cauza costurilor reduse e posibil sa fie foarte folosit si atunci, normal se mai prinde...
da faptu ca se prinde la Xzone cand la alceva nu se prinde ar trebui poate verificat ca asa e si daca da in pofida caror modele mai consacrate ....
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
Eu am luat din Cluj de la AVATUL. Cand l-am luat eu erau doar doua modele mici, restul erau de ~5 cm, ceva gen fat, nu mai tin minte dar am zis atunci ca erau putin cam mari pentru ce vroiam eu. Daca cumva gasiti si alte modele interesante va rog postati in acest topic, vreau sa mai cumpar si sa mai testez.