discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
Leba
- veteran

-
Pfff, ce speech, Neste!
Cu toate astea (iti dau dreptate, in mare..), nimeni si nimic nu ma-mpiedica sa caut al mai senzitiv blanc de salau, a mai fina nuia de biban sau clean sau a mai jmechera sticla de stiuca, apoi sa le fac pe toate custom, si dca tot le fac custom, de ce sa nu pun grenau sau galbenu care-mi place? de ce sa nu-mi fac split la grip, de ce sa nu scurtez buttu etc? daca asa imi place?
E si o manie dar cred ca e si o mânie, fie ele si prepubere...

-
Sorin
- Moderator

Leba scrie:Pfff, ce speech, Neste!
Cu toate astea (iti dau dreptate, in mare..), nimeni si nimic nu ma-mpiedica sa caut al mai senzitiv blanc de salau, a mai fina nuia de biban sau clean sau a mai jmechera sticla de stiuca, apoi sa le fac pe toate custom, si dca tot le fac custom, de ce sa nu pun grenau sau galbenu care-mi place? de ce sa nu-mi fac split la grip, de ce sa nu scurtez buttu etc? daca asa imi place?
E si o manie dar cred ca e si o mânie, fie ele si prepubere...

clar ...
ei sunt preocupati sa maximizeze capturile....
noi , pescuind de placere sa ne maximizam senzatiile.....
moaaaaam strapu asta a dat un mega tzac pe care numa in mega lanseta asta rosu cu galben din cel mai supersenzitiv blanc l-am putut simti asa , a zbarnait nitel si capacu marmorat matagi .....sparcaiala curata
la tine acelasi strap a dat un tac bashit , de fabrica
important e sa ne dam seama ce facem si de ce ...
interesant e ca prea putina lume vorbeste de nalucile cu care dau ei ....nu lansetele si mulinetele
toti sunt dispusi sa arate oricui cu ce lansete si mulinete da , dar nimeni nu arata nalucile pe care si le tuneaza si cum ....acolo si pe la filmari e cu blur

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
-
Ionut the carp
- veteran

Daca eram femei mutam mobila prin casa, ne luam oje in tzenshpe culori si rujuri stridente...
SUNTEM BARBATI SI NE FACEM CUSTOAME!

-
MuskMd
- veteran

dle Sorin frumoasa expunere , sunt usor siderat pe marginea limbajului folosit , dar in rest sunt mega incantat

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
-
Tavi
- veteran

Sorin scrie:
interesant e ca prea putina lume vorbeste de nalucile cu care dau ei ....nu lansetele si mulinetele
toti sunt dispusi sa arate oricui cu ce lansete si mulinete da , dar nimeni nu arata nalucile pe care si le tuneaza si cum ....acolo si pe la filmari e cu blur

Mai intra si tu pe forumurile serioase, adica de fly. Oamenii impartasesc din greu muste, step-by-step si nu doar virtual, cand se intalnesc isi daruiesc (cu tandrete

) muste unul altuia. Ba chiar se fac si swap-uri. Deh, alta mentalitate, mai superioara.

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
-
semlecangheorghe
- veteran

Mda,slefuita ca un diamant,mentalitatea asta...pe mai multe fatete,adica..

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
MuskMd
- veteran

MuskMd scrie:............. text missing ...............dle Sorin frumoasa expunere , sunt usor siderat pe marginea limbajului folosit , dar in rest sunt mega incantat

vad ca cineva vegheaza sa nu cumva sa arunce cineva ceva aluzii ....

cred ca ar fi mai simplu cu ceva banuri daca tot se umfla mod-ul in vene.....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
-
cristian.ene
- veteran

Identitate perfecta intre pictograma NFC si actiunea reala
http://conceptcustomrods.ro/?p=2663#more-2663
blankul este extrem de versatil poate fi pescuit atat cu naluci soft la salau dar si cu oscilante, plastice , poppere si spinerbaituri medii la stiuca.
E bun si pentru avati mari cu naluci medii si mari.
-
semlecangheorghe
- veteran

Lanseta NFC MB 705 IM sub o sarcină uşoară, primul taper între inelul 4 şi 5 permite prezentări subtile cu jiguri de 5-15g sau cu plastice sau oscialnte la ştiucă
Fix asa se indoaie si legendul meu..daca nu crezi iti fac poza..
Uff,bine ca nu se indoaie intre inelele 5 si 6 ,caci ,prezentarile nu mai erau subtile,tinzind spre grobian.....asta asa ca sa fiu 'javra'

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
Sorin
- Moderator

Tavi scrie:Mai intra si tu pe forumurile serioase, adica de fly. Oamenii impartasesc din greu muste, step-by-step si nu doar virtual, cand se intalnesc isi daruiesc (cu tandrete

) muste unul altuia. Ba chiar se fac si swap-uri. Deh, alta mentalitate, mai superioara.

site-urile alea sunt de mondenitati , glossy , trenduri , filmari cu incetinitoru cum sar stropii de apa de pe wadersi .....

...
Noi vorbim de pescuit , si inca cel de competitie de afara .

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.