Why custom?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Leba
veteran
veteran

Re: Why custom?

Mesaj de Leba » 02 Oct 2012, 12:20

Pfff, ce speech, Neste! :D
Cu toate astea (iti dau dreptate, in mare..), nimeni si nimic nu ma-mpiedica sa caut al mai senzitiv blanc de salau, a mai fina nuia de biban sau clean sau a mai jmechera sticla de stiuca, apoi sa le fac pe toate custom, si dca tot le fac custom, de ce sa nu pun grenau sau galbenu care-mi place? de ce sa nu-mi fac split la grip, de ce sa nu scurtez buttu etc? daca asa imi place?
E si o manie dar cred ca e si o mânie, fie ele si prepubere... :D
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 02 Oct 2012, 12:27

Leba scrie:Pfff, ce speech, Neste! :D
Cu toate astea (iti dau dreptate, in mare..), nimeni si nimic nu ma-mpiedica sa caut al mai senzitiv blanc de salau, a mai fina nuia de biban sau clean sau a mai jmechera sticla de stiuca, apoi sa le fac pe toate custom, si dca tot le fac custom, de ce sa nu pun grenau sau galbenu care-mi place? de ce sa nu-mi fac split la grip, de ce sa nu scurtez buttu etc? daca asa imi place?
E si o manie dar cred ca e si o mânie, fie ele si prepubere... :D
:D :D :D
clar ...

ei sunt preocupati sa maximizeze capturile....
noi , pescuind de placere sa ne maximizam senzatiile.....
moaaaaam strapu asta a dat un mega tzac pe care numa in mega lanseta asta rosu cu galben din cel mai supersenzitiv blanc l-am putut simti asa , a zbarnait nitel si capacu marmorat matagi .....sparcaiala curata :D
la tine acelasi strap a dat un tac bashit , de fabrica :D

important e sa ne dam seama ce facem si de ce ... :D

interesant e ca prea putina lume vorbeste de nalucile cu care dau ei ....nu lansetele si mulinetele
toti sunt dispusi sa arate oricui cu ce lansete si mulinete da , dar nimeni nu arata nalucile pe care si le tuneaza si cum ....acolo si pe la filmari e cu blur :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 02 Oct 2012, 13:16

Daca eram femei mutam mobila prin casa, ne luam oje in tzenshpe culori si rujuri stridente...

SUNTEM BARBATI SI NE FACEM CUSTOAME! :lol1:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 02 Oct 2012, 18:14

dle Sorin frumoasa expunere , sunt usor siderat pe marginea limbajului folosit , dar in rest sunt mega incantat :P
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 02 Oct 2012, 18:21

Sorin scrie:
interesant e ca prea putina lume vorbeste de nalucile cu care dau ei ....nu lansetele si mulinetele
toti sunt dispusi sa arate oricui cu ce lansete si mulinete da , dar nimeni nu arata nalucile pe care si le tuneaza si cum ....acolo si pe la filmari e cu blur :D
Mai intra si tu pe forumurile serioase, adica de fly. Oamenii impartasesc din greu muste, step-by-step si nu doar virtual, cand se intalnesc isi daruiesc (cu tandrete :P ) muste unul altuia. Ba chiar se fac si swap-uri. Deh, alta mentalitate, mai superioara. :mrgreen:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Oct 2012, 19:05

Mda,slefuita ca un diamant,mentalitatea asta...pe mai multe fatete,adica.. 8)
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 02 Oct 2012, 19:57

MuskMd scrie:............. text missing ...............dle Sorin frumoasa expunere , sunt usor siderat pe marginea limbajului folosit , dar in rest sunt mega incantat :P
vad ca cineva vegheaza sa nu cumva sa arunce cineva ceva aluzii .... :lol: :lol: :lol: cred ca ar fi mai simplu cu ceva banuri daca tot se umfla mod-ul in vene.....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 03 Oct 2012, 00:07

Identitate perfecta intre pictograma NFC si actiunea reala

http://conceptcustomrods.ro/?p=2663#more-2663

blankul este extrem de versatil poate fi pescuit atat cu naluci soft la salau dar si cu oscilante, plastice , poppere si spinerbaituri medii la stiuca.

E bun si pentru avati mari cu naluci medii si mari.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Oct 2012, 08:37

Lanseta NFC MB 705 IM sub o sarcină uşoară, primul taper între inelul 4 şi 5 permite prezentări subtile cu jiguri de 5-15g sau cu plastice sau oscialnte la ştiucă

Fix asa se indoaie si legendul meu..daca nu crezi iti fac poza..
Uff,bine ca nu se indoaie intre inelele 5 si 6 ,caci ,prezentarile nu mai erau subtile,tinzind spre grobian.....asta asa ca sa fiu 'javra' 8) :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 03 Oct 2012, 08:51

Tavi scrie:Mai intra si tu pe forumurile serioase, adica de fly. Oamenii impartasesc din greu muste, step-by-step si nu doar virtual, cand se intalnesc isi daruiesc (cu tandrete :P ) muste unul altuia. Ba chiar se fac si swap-uri. Deh, alta mentalitate, mai superioara. :mrgreen:
site-urile alea sunt de mondenitati , glossy , trenduri , filmari cu incetinitoru cum sar stropii de apa de pe wadersi ..... :D ...
Noi vorbim de pescuit , si inca cel de competitie de afara . :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Scrie răspuns