Voblere YO-Zuri...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Voblere YO-Zuri...
Care dintre voi folositi cat de cat constant voblere Yo-Zuri, si pe ce modele ati prins? Cum merg, cum se lanseaza si care este calitatea finisajelor? Va intreb pt. ca am in plan un set de 12 bucati pt. achizitionare!
Fir Intins!
Fir Intins!
-
- veteran
-
- veteran
-
- veteran
-
- veteran
- Stefan Tudose
- Moderator
- ravenheart
- veteran
Vad pe multi pescarii scriind sau cautand voblerele Yo-Zuri (pe la mine prin Satu Mare nu au aparut inca), daca ai la indemana Rapala, Salmo sau Cozma, chiar merita sa dai banii pe ele sau sunt pentru iesirea din banal a trusei?
In mod normal cu Rapala, Salmo si Cozma poti acoperii cam orice peste si orice adancime, totusi destul de multe persoane le cauta sau folosesc, au ceva in plus?
In mod normal cu Rapala, Salmo si Cozma poti acoperii cam orice peste si orice adancime, totusi destul de multe persoane le cauta sau folosesc, au ceva in plus?
Re: Voblere YO-Zuri...
Eu pot sa-ti spun ca se lanseaza cu batzul : aval , amonte , oblic sau perpendicularandrei-ovidiu scrie:Care dintre voi folositi cat de cat constant voblere Yo-Zuri, si pe ce modele ati prins? Cum merg, cum se lanseaza si care este calitatea finisajelor? Va intreb pt. ca am in plan un set de 12 bucati pt. achizitionare!
Fir Intins!