Voblere YO-Zuri...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
pai aceeasi treaba e si cu salmo si rapala
eu imi storc mintea tot timpul ce stocuri sa fac sa pot sa am mereu ce se cere
si nu prea reusesc, ca mareu ori se vinde mai mult ori ce nu ma asteptam
la importatori la fel, cand vine ori te repezi si bagi bani in ele, ori in scurt timp mai poti cumpara doar o parte din gama
e o piata care evolueaza si creste continuu
eu imi storc mintea tot timpul ce stocuri sa fac sa pot sa am mereu ce se cere
si nu prea reusesc, ca mareu ori se vinde mai mult ori ce nu ma asteptam
la importatori la fel, cand vine ori te repezi si bagi bani in ele, ori in scurt timp mai poti cumpara doar o parte din gama
e o piata care evolueaza si creste continuu
La orice firma de vobleres int unele modele care merg bine la noi si altele mai putin. E firesc sa fie preferate cele care s-au dovedit a fi prinzatoare. Dar odata ce omul si-a cumparat un vobler, doua, sau cate are nevoie din seria respectiva, nu mai cumpara. Ca deja le are.
De aceea e destul de greu sa te orientezi in functie de ce s-a vandut bine. Daca s-au vandut nu inseamna obligatoriu ca se vor mai vinde. Poti sa ramai cu ele pe stoc. Aici e buba.
De aceea e destul de greu sa te orientezi in functie de ce s-a vandut bine. Daca s-au vandut nu inseamna obligatoriu ca se vor mai vinde. Poti sa ramai cu ele pe stoc. Aici e buba.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Eu am un prieten care are un magazin de profil si la el lucrurile nu stau chiar asa, are cateva modele de rapalla (dimensiunile medii): Husky Jerk, Tail Dancer, Shad Rap, X Rap, Floater, Jointed, Husky Jerk Jointed. La acestea isi reface stocul de 2 ori pe luna, la marimi extreme si modelele deosebite isi reface stocul la cateva luni. F19 de exemplu isi reface stocul la 6 luni.
Este adevarat ca Satu Mare este un oras in care acum intra spinningul deci o gramada de oameni acum isi fac trusele.
Este adevarat ca Satu Mare este un oras in care acum intra spinningul deci o gramada de oameni acum isi fac trusele.
Iti spun eu ce conteaza cel mai mult pe piatza, sa fie agatzatori sub apa cat mai multe....si vazarile or sa mearga struna!danr scrie:de unde isi face aprovizionarea de 2 ori pe luna ?
razvane, magazinul are clienti noi zilnic, ce si-au cumparat deja clientii existenti conteaza, dar nu atat de mult

-
- utilizator constant