Voblere YO-Zuri...

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 09 Ian 2007, 22:27

dan craciun
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dan craciun » 09 Ian 2007, 22:29

ok s-a marcat,multam fain!

PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 09 Ian 2007, 23:42

Str.Ovidiu Nr.15 Zona Dorobanti

Preturi intre 25-52 RON

Sint multe modele.Mai au si salmo si rapala

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 10 Ian 2007, 07:08

eu am vazut in mures la un magazin mai dubios

superfinisaje dar cam **** in plus de asta pretul era deosebit adica marisor de marisor 30 - 35 RON cam cat 2 salmo .

m-am uitat la popper cam slabute adica sunt la fel cu cabela's pe care le-am luat la jumatate de pret de la magazinul de siteul asta.

probabil erau fake-uri adica erau expuse langa jaxon-uri si cam semanau (ambalaje orange).

La pretul asta (30 RON) e cam mare tentatia pentru producatori de fake-uri.
the angler is catching xxx, not by the lure

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 10 Ian 2007, 07:48

sir.JONES scrie:eu am vazut in mures la un magazin mai dubios

superfinisaje dar cam **** in plus de asta pretul era deosebit adica marisor de marisor 30 - 35 RON cam cat 2 salmo .

m-am uitat la popper cam slabute adica sunt la fel cu cabela's pe care le-am luat la jumatate de pret de la magazinul de siteul asta.

probabil erau fake-uri adica erau expuse langa jaxon-uri si cam semanau (ambalaje orange).

La pretul asta (30 RON) e cam mare tentatia pentru producatori de fake-uri.
Sincer nu mi se par nici mult mai eficiente decat Salmo, si am cateva si pe deasupra sunt destul de scumpe

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 10 Ian 2007, 18:43

Stiti ce e culmea, ca toti se intreaba de unde sa cumpere Yo-Zuri si la o palma mai sus pe pagina, e reclama cat casa la magazinul on line: http://www.yo-zuri.ro/ :lol: :lol: :lol: :lol: ...de cele mai multe ori asa e si cu pestii.....ei sunt sub nasul nostru si noi ne intrebam unde sa-i mai cautam! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 10 Ian 2007, 19:57

eu nu inteleg de ce alegeti sa le cumparati din magazine, cu adaos, cand le puteti lua direct de la importator(fara riscul de a da banii pe falsuri), mai ales cei care aveti drum prin timisoara :?
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 10 Ian 2007, 20:12

Adelin scrie:Stiti ce e culmea, ca toti se intreaba de unde sa cumpere Yo-Zuri si la o palma mai sus pe pagina, e reclama cat casa la magazinul on line: http://www.yo-zuri.ro/ :lol: :lol: :lol: :lol: ...de cele mai multe ori asa e si cu pestii.....ei sunt sub nasul nostru si noi ne intrebam unde sa-i mai cautam! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
parca au existat niste probleme odata legat de trimiterea comenzilor de catre cei de la yo-zuri de la magazinul on-line
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 10 Ian 2007, 22:00

Adelin scrie:Stiti ce e culmea, ca toti se intreaba de unde sa cumpere Yo-Zuri si la o palma mai sus pe pagina, e reclama cat casa la magazinul on line: http://www.yo-zuri.ro/ :lol: :lol: :lol: :lol: ..
mda, da din 3 comenzi pana acum mi-a fost trimisa doar una, si aia incompleta, iar majoritatea celor care le vreau eu nu prea le are pe stoc :cry: asa ca parca dupa ce pui cateva comenzi care nu au rezultat parca nu-ti mai vine sa "cumperi" de acolo....
Oricum eu tot sper ca intr-o buna zi sa poata onora comenzile :lol: :lol: :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 10 Ian 2007, 22:14

Trebuie sa urmaresti cand primeste marfa si atunci razi tot ce iti trebuie si gasesti binenteles! :lol:

Scrie răspuns