Voblere YO-Zuri...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator constant
- PODOSU DOREL
- utilizator constant
eu am vazut in mures la un magazin mai dubios
superfinisaje dar cam **** in plus de asta pretul era deosebit adica marisor de marisor 30 - 35 RON cam cat 2 salmo .
m-am uitat la popper cam slabute adica sunt la fel cu cabela's pe care le-am luat la jumatate de pret de la magazinul de siteul asta.
probabil erau fake-uri adica erau expuse langa jaxon-uri si cam semanau (ambalaje orange).
La pretul asta (30 RON) e cam mare tentatia pentru producatori de fake-uri.
superfinisaje dar cam **** in plus de asta pretul era deosebit adica marisor de marisor 30 - 35 RON cam cat 2 salmo .
m-am uitat la popper cam slabute adica sunt la fel cu cabela's pe care le-am luat la jumatate de pret de la magazinul de siteul asta.
probabil erau fake-uri adica erau expuse langa jaxon-uri si cam semanau (ambalaje orange).
the angler is catching xxx, not by the lure
Sincer nu mi se par nici mult mai eficiente decat Salmo, si am cateva si pe deasupra sunt destul de scumpesir.JONES scrie:eu am vazut in mures la un magazin mai dubios
Stiti ce e culmea, ca toti se intreaba de unde sa cumpere Yo-Zuri si la o palma mai sus pe pagina, e reclama cat casa la magazinul on line: http://www.yo-zuri.ro/
...de cele mai multe ori asa e si cu pestii.....ei sunt sub nasul nostru si noi ne intrebam unde sa-i mai cautam!

- ravenheart
- veteran
parca au existat niste probleme odata legat de trimiterea comenzilor de catre cei de la yo-zuri de la magazinul on-lineAdelin scrie:Stiti ce e culmea, ca toti se intreaba de unde sa cumpere Yo-Zuri si la o palma mai sus pe pagina, e reclama cat casa la magazinul on line: http://www.yo-zuri.ro/![]()
![]()
![]()
...de cele mai multe ori asa e si cu pestii.....ei sunt sub nasul nostru si noi ne intrebam unde sa-i mai cautam!
![]()
![]()
![]()
![]()
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
mda, da din 3 comenzi pana acum mi-a fost trimisa doar una, si aia incompleta, iar majoritatea celor care le vreau eu nu prea le are pe stocAdelin scrie:Stiti ce e culmea, ca toti se intreaba de unde sa cumpere Yo-Zuri si la o palma mai sus pe pagina, e reclama cat casa la magazinul on line: http://www.yo-zuri.ro/![]()
![]()
![]()
..

Oricum eu tot sper ca intr-o buna zi sa poata onora comenzile