Voblere YO-Zuri...

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 24 Ian 2007, 21:44

e posibil ca vineri sa fiu in Timisoara, intr-o delegatie! nu stiu insa la ce ora ajung!

rog care sta in Timisoara daca am putea sa ne intalnim si sa mergem pe la magazinul cu Yo-Zuri si altele...

eu o sa merg la firma SC. ELBA COM, nu stiu daca e aproape sau departe de magazinul respectiv!

raman dator cu una bucata bere si cu un pahar de vorba!
:wink:

Numai bine!

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 24 Ian 2007, 21:58

Pt "magazinul" Yo-Zuri trebuie sa vorbesti cu Caius. Nu ar fi departe de ELBA, poate 2km
Exista un magazin care are tot ce a adus Caius, evident in partea opusa a orasului :twisted:

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 25 Ian 2007, 07:38

mersi Bogdane,

totusi, iti faci putin timp daca ajung in Timisoara, sau esti la peste? :twisted:

te sun oricum!

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 28 Ian 2007, 11:25

simt nevoia sa impartasesc ce am vazut pe traseul Rm. Valcea-Lugoj-Timisoara...bineinteles ca ceea ce mi-a atras atentia in primul rand a fost Muresul, un rau frumos de tot, complet diferit de Olt-ul meu, nu intru in detalii ca se poate discuta f. mult pe tema asta!

Timisoara, un oras frumos, aglomerat, unde se simtea din plin taria de munca si de bussines al oamenilor, cel putin asa mi s-a parut mie! Timis-ul, Bega, 2 rauri la fel de frumoase, mai mici ca si Muresul, dar cu potential in peste din cate am inteles!

Si, musai, dupa o discutie cu un amic si vazand rezultate, trebuie achizitionate urgent niscaiva Yo-Zuri :D , m-au rapit si pe mine! :D

Scrie răspuns