Voblere YO-Zuri...

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 09 Ian 2007, 18:22

mda.
si se mai lanseaza pe piata cand vine vaporu cu chinezarii. am auzit la un pescar ca si-a luat de la magazin cu ambalaj aproape original dar inauntru fake curat! :shock:
nu spui tzine :roll:
asa ca pana sa le lansati luati dintr-o sussa 100% sigura!
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 09 Ian 2007, 19:03

Tavi scrie:
Eu pot sa-ti spun ca se lanseaza cu batzul : aval , amonte , oblic sau perpendicular Very Happy . e posibil sa-mi fi si scapat ceva
DA!
Se mai lanseaza in pomi, tufe, pe malul alalalt iar unii talentati chiar si in capu' la colegu :lol:
Tai tufele, tai chiar si pomul :lol: ... ca nu-ti prea vine sa le lasi ... ca e scumpe dragalasele ... da si bune ... sau cel putin asa spune unii ... nu spui cine :lol:
S'altare și bunăstare !

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 09 Ian 2007, 19:40

leba scrie:mda.
si se mai lanseaza pe piata cand vine vaporu cu chinezarii. am auzit la un pescar ca si-a luat de la magazin cu ambalaj aproape original dar inauntru fake curat! :shock:
nu spui tzine :roll:
asa ca pana sa le lansati luati dintr-o sussa 100% sigura!
:evil: :twisted: :lol:
ma tu ma urmaresti? sau mai e si alt fraier ca mine?
da am luat un Duel,dar cum am zis si pe celalat forum,cand l-am achizitionat eram cam 50% sigur ca este un fals si asta datorita pretului = 12ron ca de aratat era chiar indentic cu originalul.
acuma nu stiu cum merge ca nu am apucat sa-l dau pe apa,dar daca bate bine ma duc sa le cumpar pe toate :lol:
am luat Yo-zuri si din grecia la 8euro bucata(m-am tiganit cu vanzatorul ca i-am luat 4buc si a mai lasat la pret ,altfel 9.5-10euro/buc)
ce sa zic,merg bine,finisaj super,mult mai misto ca la rapala sau salmo insa rezultate = zero.
probabil si din faptul ca nu le-am prea pescuit sau ca nu prea am incredere in ele.
ramane de vazut,oricum merita incercate,sunt unele modele mortale dupa parerea mea.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 09 Ian 2007, 21:05

Am mai tot povestit faza, dar sincer, nici mie nu imi place sa caut :twisted:
La finisaje nu ma refer, ca toate modelele sunt super-prinzatoare (de pescari :lol: ). Asa am pus si eu botul, cind le-am vazut in raft, am "rapit" imediat.
Acum vreo 5 ani mi-am luat din State 2 voblere Yo-Zuri: un 3D Minnow si un Pinn's Minnow. Cu 3D-ul (care nu se mai face din pacate :cry: ) am dat lovitura: dadeau salaii in el intr-o veselie. Asta pina nu a dat o ragalie in el in Dunare noaptea si adio vobler. Am tot incercat sa mai fac rost de unul la fel, canci. Mai avea un magazin online vreo 3 pe stoc, pina sa le comand, s-au dus.
Cu Pinn's vreo 2 ani n-am prins nimic, pina m-am prins eu cum trebuie dat cu el. Dupa care au inceput avatii sa plateasca tribut Japoniei, urmati de salai.
Dupa care, prin intermediul forumului si bunavointa lui nea' Jean, am putut avea acces la majoritatea modelelor. Si sunt destule modele, cu toate tipurile de vibratie, miscare, greutate etc. si am si prins cu majoritatea. Pina acum nu am prins cu Crystal Vibe, Drum si nici cu poppere, cel mai probabil nu le-am prins miscarea :oops: .
Acum este magazin in Timisoara care are toata gama, se pot lua si direct de la importator, depinde de gust si buzunar, ca or fi frumoase si prinzatoare, dar ieftine nu-s defel.

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 09 Ian 2007, 21:32

@bogdank

pai daca tot nu prinzi cu Crystal Vibe ce zici.... nu-l mariti????? sau daca ai mai multe bucati... de preferat de 7 cm :D sau eventual un schimb???

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 09 Ian 2007, 21:38

nu vind voblere, dar poate te pot ajuta. Iti dau MP

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 09 Ian 2007, 21:40

oky doky.... astept :wink:

dan craciun
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dan craciun » 09 Ian 2007, 22:01

bogdank,unde e magazinul in Timisoara? eu merg destul de des la timisoara,pentru ca ,"de pamint", sint de acolo!!!

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 09 Ian 2007, 22:17

Iti pot descrie, ca habar n-am cum se numeste strada si nici firma :oops: Poate ne ajuta vreunul mai orientat ca mine

La intrarea in Timisoara dinspre Lugoj, pe Barnutiu, dupa "Modern", in spatele blocurilor cu sediul BRD. Aflu miine cum se numeste strada, Al. Miletici parca.

dan craciun
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dan craciun » 09 Ian 2007, 22:25

de la Modern spre piata de fan sau spre podul sarmizegetusa?

Scrie răspuns