Voblere XXL
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=9675 asta are 85 g
skinner-ul e un vobler bun pentru stiuca,la fel si huski jerk-ul,numa ca la 12 cm is voblere medium,problema la noi e lipsa stiucii mari de aia si batul meu de jerk face praf dupa dulap,daca te uiti un pic pe la nordici iti faci o idee despre cum arata un vobler xxl si ce sare la el,ai grija daca esti slab de inima.
Da, stiu cum sta treaba. Am avut norocul sa petrec 3 saptamani in Suedia, si vad cam care-i situatia pe-acolo, respectiv in Norvegia si Finlanda...acolo DA stiuci, nu aici. Cred ca nici in Delta nu prea mai gasesti monstri adevarati, comparativ cu ce-i in Scandinavia
Oricum, acolo traieste-un popor ce iubeste flora si fauna mult prea tare incat s-o deterioreze in vreun fel...

Oricum, acolo traieste-un popor ce iubeste flora si fauna mult prea tare incat s-o deterioreze in vreun fel...
- storm fish
- veteran
baga foto cu ceva dintoase....sau nu ai pescuit?shimano scrie:Da, stiu cum sta treaba. Am avut norocul sa petrec 3 saptamani in Suedia, si vad cam care-i situatia pe-acolo, respectiv in Norvegia si Finlanda...acolo DA stiuci, nu aici. Cred ca nici in Delta nu prea mai gasesti monstri adevarati, comparativ cu ce-i in Scandinavia![]()
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....