Voblere XXL

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 01 Feb 2010, 23:42

mey grecule... dom pshiholog... ia spune tu pe cuvint de peoner... baboierii sheia... sint de aia rai rai ? moldoveni de la Chiatra Niamtz ?

ori e un blond loco ?

cuuum e scumpule ? :oops: :lol:

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 02 Feb 2010, 02:02

dumitre erau ardeleni aia

storm
veteran
veteran

Mesaj de storm » 02 Feb 2010, 09:12

andriipopa75 scrie:lansete de jerkbait si softuri mari , de spinning, gasesti la jenzi, seria avalon si seria mitsuki, ambele in variante de 1,80/2,10 si puteri de aruncare 30-80/20-65 .
eu am un avalon de 1,80 si e supeb, usor, rapid si foarte senzitiv(doar e par)

De unde l-ai luat si cat a costat?

Vectrex94
senior
senior

Mesaj de Vectrex94 » 02 Feb 2010, 10:09

Am inceput jerkuitul acum 3 ani. M-am axat pe Mures, exclusiv. Rezultate, zero. Hai sa mai scriu odata. ZERO. Naluci folosite, Buster Jerk, Salmo Slider, Zalt Zam Z, Zalt, Cormoran, si alte 'caramizi' suedeze.

Abia acum un an mi-am zis sa ma duc pe balti, sa incerc. Nu prea am avut rezultate stralucite, numai in Delta. Anul trecut in toamna nimic pe jerkbait-uri. Vorbesc de jerkuri de 12 cm+. N-a fost sa fie.

Eu zic ca m-am abtinut mult timp sa nu ma duc pe balta cu jerkuri. Va spun ca n-o sa renunt sa jerkuiesc pe Mures cu caramizi. Odata tot o sa intre balaurul. Mai ales pe bratul mort..ala...stii tu Shimano..despre care am vorbit in mp. Acolo merita sa incerci. Am incercat, dar zero. In rest, am avutatacuri la Skitter Walk, si la o montura 'de-a mea'. Twister mare, montat fara plumb pe un carlig offset. Iti spun ca i-a innebunit pe 'locuitorii' de acolo, dupa 4 atacuri twisterul era frajuri, dar pesti agatate 0. O sa incerc cu un carlig offset mai mic..cand se dezgheata. Poate ne vedem pe balta, Shimano.

Dar pana atunci...nu renuntati la jerk...parerea mea. :)

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 02 Feb 2010, 10:32

Eu nu renunt la jerk, clar. See you on the balta! :lol:

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 02 Feb 2010, 12:45

Eu singurul jerking care l-am practicat e cel de slider de salmo unde am avut rezultate.
Am vazut sliderul de 5 cm de Salmo e foarte frumos.
Am incercat cu skitter walkerul de la rapala si 0 rezultate.

Printre cunoscutii mei eu practic cel mai heavy pescuit posibil. Acuma dupa experienta de vreo 3 ani de pescuit ''heavy'' si dupa zeci de voblere luate aiurea m-am hotarat ....... sa ma limitez la maxim 25 de grame si 9 cm la lungime (fie vobler fie tabla).

Am incercat monster jerkul de la balzer, strike pro - phanton , skitter walker, sliderul de salmo.
the angler is catching xxx, not by the lure

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 02 Feb 2010, 19:07

Sir Johnes
Voblerele descrise de tine mai sus, sunt o picatura intr-un ocean. Exista zeci si sute de voblere mari pt. pescuitul la jerk, deci iti recomand sa incerci sa cauti stiuca in continuare cu voblere mari.

Skitter Walk nu este un vobler XXL pt a cauta stiuca. Este un vobler relativ mic si usor si nu necesita echipament estraheavy (tac+multiplicator).

Eu am sa incerci n continuare pofta stiucilor cu voblere XXL, cu cele de 30-40-70-90 si chiar 112 grame!.

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 02 Feb 2010, 19:44

Problema e lipsa REZULTATELOR. Trebuie sa recunosc ca alta problema ar fi si pretul lor. Pescuiesc in ape super pescuite si pesti sunt destul de suspiciosi la lovituri puternice in apa. Din pacate asta e .... Recunosc ca daca as pescui la o balta cu stiuci capitale sau cu pescuitul e mai restrictionat atunci as incercat orice jerkuri posibile.
the angler is catching xxx, not by the lure

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 03 Feb 2010, 00:18

edi_curiosul scrie:am si eu cateva n*XLuri dastea dar in mod special as vrea si un

http://www.tackleindustries.com/pikecreeperlure.html

daca vrea cineva sa facem echipa sa comandam sunt deschis
un topwater? sau nu e naluca XXL?

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 03 Feb 2010, 00:33

sir.JONES scrie: m-am hotarat ....... sa ma limitez la maxim 25 de grame si 9 cm la lungime (fie vobler fie tabla).
:lol: Eu am planuri mai marete...ma limitez la 12 cm (Rapala Husky Jerk, Salmo Skinner) :lol:

Scrie răspuns