BFF, best for fishing, importator maver,jaxon etc, care a facut si gama proprie de beteTopGear scrie:Rusinea nu te va ajuta sa ne arati capturi la galeria ta personala. Asa ca, treci la treaba.
Ce anume este "BFF"? Doar n-o fi bat de bambus?! Si daca e 15-40 gr, trebuie sa il faci 30-80 minim! Fara sa exagerez.
Voblere XXL
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Rapala Man
- veteran
Aproape de targu mures e numai barajul de la sancrai (unde am vazut si am informatii ca sa prins stiuca mare) . Iti recomand sa incerci pe malul opus cu targu mures pana aproape de iaz bat de azo. Nu e cine stie dar locurile promit.... (sunt nou formate si pline de surprize).shimano scrie:Ce stii de bratul mort al Muresului, deasupra barajului (vis-a-vis de Weekend)? E un loc superb, cu nuferi, o Delta in miniatura. Prietenii mi-au spus ca au luat stiuci frumoase acolo mai demult, dar de cand se deschide barajul anual, au cam disparut si stiucile. Ai scos ceva de-acolo?
the angler is catching xxx, not by the lure
- storm fish
- veteran
- andriipopa75
- veteran
Am tot mers toamna asta la Santioana (aproape zilnic), dar n-am luat nimic mai mare de-un kil, si nici n-am vazut pe altii sa-si rupa betzele de la un monstru de 8 kile. E drept ca ziceau unii de o stiuca de 5 kile, care are obiceiul sa-si puna piercing-uri pe mutra, si ca nimeni nu poate s-o prinda, caci face ce face si tot timpu' scapa.grecu scrie:poti incerca si pe batile de la santioana am mai luat cateva anu sata cu slidere

Cat despre Cristesti, pe Mures in jos, e frumoasa zona, si as incerca sa prostesc stiuca si p-acolo, ca n-am dat decat la avat si clean.
- edi_curiosul
- veteran
am si eu cateva n*XLuri dastea dar in mod special as vrea si un
http://www.tackleindustries.com/pikecreeperlure.html
daca vrea cineva sa facem echipa sa comandam sunt deschis
http://www.tackleindustries.com/pikecreeperlure.html
daca vrea cineva sa facem echipa sa comandam sunt deschis