Voblere XXL

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 08 Iun 2010, 11:31

Buna.

ce spuneti daca as da cu un asemenea vobler husky jerk FT. http://www.totalfishing.ro/vobler-rapal ... _28_97_116 pe soare puternic. oare as avea ceva trasaturi ??

sau mai bine pe soare puternic dau cu HUSKY jerk GBK http://www.totalfishing.ro/vobler-rapal ... _28_97_116 ??

Sunt incepator inca. pecuiesc la stiuca de doar 1-2 ani. si nu prea am avut posibilitatea sa ma duc undeva unde chiar se gaseste stiuca.lacuri speciale de stiuca si rapitor.

dupa cate stiu eu: pe soare puternic trebuie sa dai cu culori inchise.

pe luminozitate slaba trebuie sa dau cu culori cat mai stridente??? ca si Salmo Slider http://www.totalfishing.ro/vobler-salmo ... _28_86_104. asta nu cumva este Salmo slider FT . de ce scrie GT ???

multumesc si numa' bine.

fir intins.

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 08 Iun 2010, 14:26

Pai firma Salmo, ca sa fie mai smecheri, au schimbat denumirea de "firetiger" in "greentiger", atata tot...dar culoarea e la fel.
Poate ca-mi creez dusmani cu urmatoarea afirmatie, dar tot ce spun a functionat la mine: pe soare, sub nori, in apa curata, in apa super-curata, in apa murdara sau semi, pe vant si pe ploaie, culoarea FT face legea la stiuca. Eu nici nu mai schimb voblerul de ceva vreme...am 150 de voblere, si dau cu unul singur (pana-l pierd), bine-nteles FireTiger. Si cat mai mare. :wink:

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 08 Iun 2010, 14:30

shimano scrie:Pai firma Salmo, ca sa fie mai smecheri, au schimbat denumirea de "firetiger" in "greentiger", atata tot...dar culoarea e la fel.
Poate ca-mi creez dusmani cu urmatoarea afirmatie, dar tot ce spun a functionat la mine: pe soare, sub nori, in apa curata, in apa super-curata, in apa murdara sau semi, pe vant si pe ploaie, culoarea FT face legea la stiuca. Eu nici nu mai schimb voblerul de ceva vreme...am 150 de voblere, si dau cu unul singur (pana-l pierd), bine-nteles FireTiger. Si cat mai mare. :wink:
Va multumesc de raspuns.

eu chiar acuma mi-am luat modelul de Rapala husky jerk GFP. acela mai tranparent. insa nu prea am gasit prin magazine si am luat acela de 8 cm. , 6 gr. cam usor dar..... n-am avut alte posibilitati deoarece lipsa de voblere.... am vrut sa iau un Rapala Magnum. stie cineva ceva de el. ? arata destul de promitator ;)

Toate cele bune. fir intins.

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 14 Iun 2010, 19:36

Ariann scrie:@Shimano
Multumesc pentru incredere.Ai perfecta dreptate.Unui vobler ca sa fie prinzator trebuie sa ii acorzi incredere,fiecare lanseu sa fie o speranta si concentrarea sa fie maxima.
Uite cum vreau sa fac:De azi incolo nu am sa mai i-au decat acest Husky Jerk de 14 cm.las toata trusa acasa si insist doar cu el.O sapt incerc doar cu el.Revin cu detalii tehnice lunea viitoare!!! :D :D :D :D :D :D
Fara rezultate Rapala Husky jerk 14 cm
Recunosc nu m-am putut abtine si am mai dat si cu alte voblere.
Capturi,biban,biban si iar biban. :D :D :D
Imagine

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 16 Iun 2010, 21:41

Ariann scrie:
Ariann scrie:@Shimano
Multumesc pentru incredere.Ai perfecta dreptate.Unui vobler ca sa fie prinzator trebuie sa ii acorzi incredere,fiecare lanseu sa fie o speranta si concentrarea sa fie maxima.
Uite cum vreau sa fac:De azi incolo nu am sa mai i-au decat acest Husky Jerk de 14 cm.las toata trusa acasa si insist doar cu el.O sapt incerc doar cu el.Revin cu detalii tehnice lunea viitoare!!! :D :D :D :D :D :D
Fara rezultate Rapala Husky jerk 14 cm
Recunosc nu m-am putut abtine si am mai dat si cu alte voblere.
Capturi,biban,biban si iar biban. :D :D :D
Continua....pentru ca functioneaza. Daca este stiuca acolo unde dai, ti-o va lovi, promit! :roll:

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 16 Iun 2010, 23:07

shimano scrie:Pai firma Salmo, ca sa fie mai smecheri, au schimbat denumirea de "firetiger" in "greentiger", atata tot...dar culoarea e la fel.
iti dau pefecta dreptate si nu numai la stiuca
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 17 Iun 2010, 00:05

Ft merge dar in general la stiuci mai mici :D
Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !

Scrie răspuns