Ultralight pentru salau
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Ultralight pentru salau
Vreau sa cumpar un bat ultralight de jig , voi ce recomandati ?
- kingofbeasts
- veteran
Re: Ultralight pentru salau
pai poti sa incepi sa detaliezi criteriile : buget, numar de tronsoane, etc
-
- veteran
Din două bucati.
-
- veteran
A cam murit forumul...
nu a murit... da lumea foloseste de la ML in sus la salau.
UL.... aici ma gandesc ceva sa pescuiesti cu 1-4 g plus guma mica..... ca deja daca pui o guma de 8-10 cm pe un UL nu o sa poti pescui cum trebuie.
Cu o lanseta L mai merge....
Oricum eu in apa mica si jiguri usoare folosesc un ML pana in juma de oz.....
UL.... aici ma gandesc ceva sa pescuiesti cu 1-4 g plus guma mica..... ca deja daca pui o guma de 8-10 cm pe un UL nu o sa poti pescui cum trebuie.

-
- veteran
La un bat de 1-9 grame ma gandesc si eu , dar ceva mai teapan.costi scrie:nu a murit... da lumea foloseste de la ML in sus la salau.
Legend Elite 7' ML . UL la salau ...o iau ca o gluma si asta pentru ca UL se cam termina in 4-5 g ! Cam cat are o guma de salau.Fara jig! 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
daca vrei recomandari trebuie sa dai mai multe detalii.... ce jiguri vrei sa folosesti.. de la cat la cate grame... ce gume.. ca nu e totuna sa dai cu shaduri de 4-5 cm sau cu 8-10 sau chiar mai mari. Nu uita ca si guma are o greutate proprie ce se adauga la jig. Asa ca daca ai de gand sa folosesti jiguri intre 1 si 9 grame poti lua o lanseta ML pana in juma de oz (14 g).
Recomandari nu prea pot sa-ti dau la lansetele din 2 bucati... in general prefer cele dintr-o bucata.
Recomandari nu prea pot sa-ti dau la lansetele din 2 bucati... in general prefer cele dintr-o bucata.

-
- veteran
O bucata doua sau trei , cu sau fara jig , voi cu ce bete dati la salau cu jiguri de la 1 gr la 5 grame ?
Nu va mai pierdeti in detalii .
Nu va mai pierdeti in detalii .
-
- veteran
Chiar 6 grame . Ce amuzantZamfi scrie:Legend Elite 7' ML . UL la salau ...o iau ca o gluma si asta pentru ca UL se cam termina in 4-5 g ! Cam cat are o guma de salau.Fara jig!