Varita e medium-fast , in rest pare surprinzator de ok.tito scrie:Sau...Varita VRT662L 1.98m 3-12g...vad ca (deocamdata) e pe stoc.
Ultralight pentru salau
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Re: Ultralight pentru salau
-
- veteran
Nu . Vreau ceva fast care sa duca pana in 8-9 grame , restul le am acoperite de MHX-ul scurtat , si un alt Avid .draqdevil scrie:Avidul
Mai precis vreau ceva la care sa se simta bine 3-4 grame .
-
- veteran
Are cineva Major Craft BassPara BPS-662UL ?
Daca nu ma insel si acest model are varf blectorizat, plus ca eu unul nu as da la salau cu asa ceva...e buna pentru biban si ca actiune nu cred ca e departe de lanseta Favorite pe care ti-o recomandasem. Un Shimano Clarus cred ca e foarte indicat pentru ce ai nevoie dar nu stiu daca e vreun model in categoria UL.jackspinner scrie:Are cineva Major Craft BassPara BPS-662UL ?
Sau asta, tot de la Shimano http://www.totalfishing.ro/lanseta-shim ... 15197.html
pontoon21-lanseta-gad-chaser-2-28m-4-14g-extra-fast
... si mediocru de senzitiva.jackspinner scrie:Varita e medium-fast , in rest pare surprinzator de ok.

Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
Daiwa Procyon modelu' 1,8 metri pana la 3,5 grame,daca-l mai gasesti pe undeva!
Din pacate nici Major Craft BassPara nu straluceste, la acest capitol.Musti scrie:... si mediocru de senzitiva. :wink:jackspinner scrie:Varita e medium-fast , in rest pare surprinzator de ok.
Cum a zis cineva si mai sus...compre ML sau chiar M e ce iti trebuie tie ... Din ce am aflat, singura diferenta intre M si ML e grosimea cotorului, varful este identic...