discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
cristian.ene
- veteran

Pescuiesc cu fineturi la salau si un blank de putere ML SCV sau SCIV pescuieste foarte bine cu jiguri de la 3.5 la 7g , avantajul blankurilor SCV si SCIV este ca sunt mai fine pe varf si mai rapide decat alte blankuri.
Tot in categoria HM blankuri foarte bune AF.
Am o lanseta custom pe blank Pacific Bay Quick Line SJ 780( specializata pe jiguri de la 2g la 5g pe care o folosesc putin , este montata KR si are doar 80g. Puterea
Am pescuit putin cu ea si probabil tot putin o sa vada apa in lipsa de bibani si sal salaul folsoesc un model ceva mai puternic. Avantaj poti sa ai o lanseta pe blank HM la pret actual de blank HM

-
jackspinner
- veteran

cristian.ene scrie:Pescuiesc cu fineturi la salau si un blank de putere ML SCV sau SCIV pescuieste foarte bine cu jiguri de la 3.5 la 7g , avantajul blankurilor SCV si SCIV este ca sunt mai fine pe varf si mai rapide decat alte blankuri.
Tot in categoria HM blankuri foarte bune AF.
Am o lanseta custom pe blank Pacific Bay Quick Line SJ 780( specializata pe jiguri de la 2g la 5g pe care o folosesc putin , este montata KR si are doar 80g. Puterea
Am pescuit putin cu ea si probabil tot putin o sa vada apa in lipsa de bibani si sal salaul folsoesc un model ceva mai puternic. Avantaj poti sa ai o lanseta pe blank HM la pret actual de blank HM

Sunt sigur ca e extraordinara , Cristi .
Din pacate este peste bugetul propus de mine .
-
jackspinner
- veteran

Ce parere aveti despre Daiwa Blazon 632 ULS, 1/32-3/16
-
Gardos
- senior

major craft turel 0,5-7grame pare sa fie ce cauti tu.
daca ar fi sa dau cu un ul la salau fara teama, asta ar fi. daca ar fi sa dau cu incredere, major craft evolution L de la 5 grame in sus...