Revin la R Nessa 1-9 grame. Dar nu cred ca este prea senzitiva...jackspinner scrie:Ce parere aveati despre http://www.daiwa.de/dw/en/products_1/sp ... rdrows2=10 ?
A doua din lista .
Ultralight pentru salau
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Re: Ultralight pentru salau
-
- veteran
Are Daiwa astia pe cineva in Romania ? Parca era o firma din 3 litere ... care incepea cu a ... da' nu se prea ocupa ei de promovare , sa dea raspunsuri la astia de pe forumurile de spinjackspinner scrie:Revin la R Nessa 1-9 grame. Dar nu cred ca este prea senzitiva...jackspinner scrie:Ce parere aveati despre http://www.daiwa.de/dw/en/products_1/sp ... rdrows2=10 ?
A doua din lista .

- George1985
- veteran
La noi se trimit multe "chifle" de la Daiwa.
Lucrurile de calitate sunt scumpe sau trebuie cautate in alte tari.
In plus la cotatia dolarului au explodat preturile de la Daiwe, pacat...
Gama de care intrebi nu cred sa le vezi la noi.
Incearca totusi la Arrow, e posibil sa se aduca pe comanda...
-
- veteran
Ce vroiam sa spun e ca ei nu au pe nimeni care sa se ocupe de promovarea noilor modele , sa dea o indicatie ceva ...George1985 scrie:La noi se trimit multe "chifle" de la Daiwa.
-
- veteran
Si site-ul lor

- George1985
- veteran
Prin telefon e posibil sa primesti o informatie, la sediul din capitala.
Site-ul e praf, nici cei de la ei din magazine nu-l folosesc....
Site-ul e praf, nici cei de la ei din magazine nu-l folosesc....
-
- veteran
Praf or sa fie in curand , nu au nici o treaba cu promovarea spin-ului .
-
- veteran
Sau este destul de fast?jackspinner scrie:Revin la R Nessa 1-9 grame. Dar nu cred ca este prea senzitiva...jackspinner scrie:Ce parere aveati despre http://www.daiwa.de/dw/en/products_1/sp ... rdrows2=10 ?
A doua din lista .
Hmmm... Eu am modelul de casting de 6'6" 1/4-3/4 si e chiar neasteptat de senzitiva. Varita nici nu se compara cu Basspara din punctul asta de vedere...tito scrie:Din pacate nici Major Craft BassPara nu straluceste, la acest capitol.Musti scrie:... si mediocru de senzitiva.jackspinner scrie:Varita e medium-fast , in rest pare surprinzator de ok.
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
Lansetele Major Craft sunt cam ciudate ...spun asta pentru ca am balanganit in magazin cateva bete. Uitandu-te pe specificatii sunt date ca fiind fast, in practica insa e diferenta intre ele. La seria Turel (de exemplu) cele din clasa de putere medie au actiune apropiata celor MF, iar cele MH sunt fast cu adevarat. Cat despre Basspara, am dat cateva maini cu cea de 66ML si la senzitivitate nu "m-a dat pe spate", comparand-o "la cald" cu un Dragon X-Treme. Cu Favorite Varita nu am pescuit, am balanganit cateva in magazin...am ales X-Treme pana la urma, chiar daca as fi preferat un Ponton 21 din seria Gad Chaser ,din pacate nu se incadrau in cerinte modelele ramase pe stoc.Daiwa in clasele inferioare si medii ca pret nu exceleaza la capitolul senzitivitate...Shimano are bete net superioare din acest punct de vedere, cel putin asta e parerea mea.Musti scrie: Hmmm... Eu am modelul de casting de 6'6" 1/4-3/4 si e chiar neasteptat de senzitiva. Varita nici nu se compara cu Basspara din punctul asta de vedere...
In cazul de fata eu unul as alege Shimano Compre in locul orcarei lansete de la Daiwa din aceeasi categorie de pret...si ce-i mai important, nu m-as hazarda sa cumpar un bat uitandu-ma in tabelul cu specificatii, fara sa-l scutur inainte de a face achizitia.