Ultralight pentru salau
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Ultralight pentru salau
GLX 3-10,5 gr
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Poate nu o fi asa amuzant...Insa imi doresc sa te vad cu UL ( dar corect in plaja!) in drill cu un salau normal de 2-3 kg.Atunci ar putea sa devina amuzant
Mai ales daca talonul nu are de unde scoate rezerva de putere.
Serios acum , eu folosesc ce am scris deja.Are plaja 3,5g-10,5 g.Se incadreaza zic eu la ce vrei tu.Jig 2-5 g plus guma ...e ce trebuie.Parere...

Serios acum , eu folosesc ce am scris deja.Are plaja 3,5g-10,5 g.Se incadreaza zic eu la ce vrei tu.Jig 2-5 g plus guma ...e ce trebuie.Parere...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
- veteran
Rapture Finezza este o lanseta fina pe varf cu o rezerva mare de putere in talon. Cred ca s-ar potrivi pentru pescuitul salaului cu naluci foarte usoare/mici.
-
- veteran
[quote="Zamfi"]Poate nu o fi asa amuzant...Insa imi doresc sa te vad cu UL ( dar corect in plaja!) in drill cu un salau normal de 2-3 kg.Atunci ar putea sa devina amuzant
Mai ales daca talonul nu are de unde scoate rezerva de putere.
Serios acum , eu folosesc ce am scris deja.Are plaja 3,5g-10,5 g.Se incadreaza zic eu la ce vrei tu.Jig 2-5 g plus guma ...e ce trebuie.Parere...[/quote
Am un Mhx s842-2 pe care l-am scurtat din greseala cu 10 cm.
S-a descurcat cu salaii de 2 kg de destule ori.
Din pacate, datorita modificării fortate salaii mai şmecheri se prind ca e ceva in neregula si dau drumul la jig.

Serios acum , eu folosesc ce am scris deja.Are plaja 3,5g-10,5 g.Se incadreaza zic eu la ce vrei tu.Jig 2-5 g plus guma ...e ce trebuie.Parere...[/quote
Am un Mhx s842-2 pe care l-am scurtat din greseala cu 10 cm.
S-a descurcat cu salaii de 2 kg de destule ori.
Din pacate, datorita modificării fortate salaii mai şmecheri se prind ca e ceva in neregula si dau drumul la jig.
Pontoon21 GAD Chaser 2.15m 2-10.5g Fastjackspinner scrie:O bucata doua sau trei , cu sau fara jig , voi cu ce bete dati la salau cu jiguri de la 1 gr la 5 grame ?
Nu va mai pierdeti in detalii .
Din pacate greu de gasit...
-
- veteran
Cel mai mare pe care l-am prins cu mhx -ul a avut 3 kg, luat la 30 cm.
-
- veteran
Adâncime, la o palma de mal.
-
- veteran
Eu pescuiesc cu Airrus Micropuls 6,6' 3,5-10 grame. Dar are rezerva mare pe talon si face fata si pestilor mai mari (cel mai mare peste scos cu lanseta aceasta, stiuca de 6 kg).
- andriipopa75
- veteran
pentru bete scurte, oferta e bogata pe piata, in functie de gusturi poti pescui cu un light (pana in 7g de ex) daca iti plac drilurile si pesti prinsi sunt de obicei mici sau, din contra, alegi un bat bat mediu, pana in 17 g, daca prinzi pesti mari sau vrei sa-i iei pe sus.
daca cauti bat lung, de mal, atunci tb sa te uiti undeva in plaja 5-20g .
o guma de 7-8 cm are ~ 7g, asta pentru a intelege corect greutatea nalucii. Multe bete de jig, in special americane, duc mai mult decat scrie pe ele.
Nu am inteles daca vrei batul nou/folosit si ce buget ai, in conditiile in care, de ex, un avid nou e ~ 850 lei(din cauza cursului $/leu) iar unul folosit ~450 lei. AVS76MLXF2 7'6" ML X-Fast 2 4 - 10 1/8 - 3/8 4.1 5 $ 220 - un bat de 2,33, 3-10g, ok pt ce vrei
daca cauti bat lung, de mal, atunci tb sa te uiti undeva in plaja 5-20g .
o guma de 7-8 cm are ~ 7g, asta pentru a intelege corect greutatea nalucii. Multe bete de jig, in special americane, duc mai mult decat scrie pe ele.
Nu am inteles daca vrei batul nou/folosit si ce buget ai, in conditiile in care, de ex, un avid nou e ~ 850 lei(din cauza cursului $/leu) iar unul folosit ~450 lei. AVS76MLXF2 7'6" ML X-Fast 2 4 - 10 1/8 - 3/8 4.1 5 $ 220 - un bat de 2,33, 3-10g, ok pt ce vrei
-
- veteran
Ce parere aveati despre http://www.daiwa.de/dw/en/products_1/sp ... rdrows2=10 ?
A doa din lista .
A doa din lista .