Triplele
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator nou
Triplele
Ce parere aveti despre carligele triple-asa numitele ancore- in comparatie cu carligele simple?
fir intins
-
- utilizator nou
triplele
In sensul in care unii prefera sa foloseasca mai degraba carligele triple in detrimentul celor simple.Merci Adi pentru varianta ta
fir intins
Re: triplele
tu ce preferi, triple sau carlige simple?Pescar Arad scrie:In sensul in care unii prefera sa foloseasca mai degraba carligele triple in detrimentul celor simple.Merci Adi pentru varianta ta
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
- utilizator nou
problema e ca ai pus o intrebare si nu cred ca a inteles cineva exact la ce te referi...
poate ne spui cu ce pescueisti... artificiale, sau la stationar(pestisori, mamaliga, rame, etc)... si poate pana la urma ne dam si noi seama care sunt situatiile alea la care te referi tu...
pt. ca nu cred ca exista cineva care sa schimbe triplele de pe vobler cu carlige simple

poate ne spui cu ce pescueisti... artificiale, sau la stationar(pestisori, mamaliga, rame, etc)... si poate pana la urma ne dam si noi seama care sunt situatiile alea la care te referi tu...
pt. ca nu cred ca exista cineva care sa schimbe triplele de pe vobler cu carlige simple

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
- veteran
cred ca este vorba de pescuitul "stationar" cu pestisor viu/mort, broscuta, mormoloc etcAdi_ scrie:problema e ca ai pus o intrebare si nu cred ca a inteles cineva exact la ce te referi...![]()