discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
tavistan
- veteran

A folosit cineva ancore Jaxon Sumato?
Mi-ar trebui niste duble cu tija nesudata si astea-s de departe cele mai ieftine; cealalta varianta pe care am gasit-o - Vanfook - sunt scumpute bine... adica rau...
Sugestii?

-
anem
- veteran

eu folosesc alea de la Owner (nu retin codul) atat pentru apa sarata cat si pentru apa dulce. alea pentru apa sarate sunt mari si poti trage tractoare cu ele
in timp ce alea de apa dulce sunt in marimi mai mici si mie mi se par suficient de rezistente (nu am indreptat vreuna in agatatura si nici un peste inca nu a facut-o).
mai nou mi-am cumparat si niste chestii de la VMC cu care inca nu am prins nici un peste dar par a fi destul de OK. la mana nu par la fel de "tepene" ca cele de la Owner dar nu dau senzatia ca s-ar indrepta in atac sau dril. astea sunt si aproape la jumatate de pret fata de owner.

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
tavistan
- veteran

multumesc anem da' nu stiu de unde sa fac rost de VMC-uri din astea... nu le vad prin magazinele noastre on-line!
Totusi, Jaxon Sumato din alea a folosit cineva? Sunt de vreo treaba au ba? M-ar interesa daca-s ascutite si rezonabil de rezistente in drill, ca la rezistenta chimica... la pretul ala se pot schimba dupa fiecare partida...
-
anem
- veteran

tavistan scrie:multumesc anem da' nu stiu de unde sa fac rost de VMC-uri din astea... nu le vad prin magazinele noastre on-line!
cu placere ... eu le-am luat din Decathlon, motiv pentru care banuiesc ca le gasesti si prin vreun decathlon din romania ...
de la Jaxon nu am folosit ... in schimb am incercat atat jiguri de la ei cat si alte triple (erau direct puse pe anumite voblere poloneze) si am ramas foarte dezamagit de ele ... mai bine zis, am schimbat toate triplele care banuiam ca erau jaxon si jiguri nu mai am pentru ca mi-am luat putine doar pt. teste ...
-
tavistan
- veteran

OK deci mi le scot din cap... cu grija sa nu ma intep!
La Decathlon in Romanica nu am gasit asa ceva. Mai sap, daca nu, iau Vanfook sau Gamakatsu...
Multumesc.
-
anem
- veteran

interesanta manusa aia ... mai ca ma gandesc sa incerc si eu una sa vad cum ar merge pentru bagatul mainii in gura somnului. poate ajung in zilele astea pe la decathlon si ma uit la ea ...
-
adiwolf
- veteran

tavistan scrie:A folosit cineva ancore Jaxon Sumato?
Mi-ar trebui niste duble cu tija nesudata si astea-s de departe cele mai ieftine; cealalta varianta pe care am gasit-o - Vanfook - sunt scumpute bine... adica rau...
Sugestii?

da.
am folosit si folosesc exact ancorele duble SUMATO Jaxon.
ma folosesc si ancorele duble de la Mustad.
cele de la Mustad sunt mai ascutite si au sarma mai subtire.
cele de la jaxon sunt mai tari mai strong dar si sarma mai groasa - suficient de ascutite dar nu isi tin "gura"
am cumparat ancore duble si din decathlon dar cele mai bune sunt cele Mustad raport calitate/pret, altfel owner-ul este super dar al draqu de scumpe
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
tavistan
- veteran

Noah pai inseamna ca am de unde ma aproviziona... Multzam adi!
Anem, manusa e brici, de somn cred ca e perfecta. Mie mi-a placut si sistemul magnetic - am unul la minciocul de fly, e extrem de comod de folosit.
Multumesc de sfaturi oameni buni!