Mulinetele de surf is concepute sa lanseze departe , ii mai importanta distanta decit altceva . Nu cunosc nici o mulineta de surf cu tambur invers , majoritatea is cu virfu conului in sus , restu normal .johnnybravo scrie:Adi_, acum santuletul este la 0.5-1mm dar imi e ca dupa cateva partide iar se face de 2-3mm.
SF, deci tu zici ca firul tre sa fie sub forma de con cu baza in jos pt lanseu mai lung? astia in schema zic ca invers iar cei de la daiwa staff zic ca sa fie drept
Pe mulinetele mici efectu nu se vede asa bine ca pe alea mari .
Ii mai bine sa fie drept , eu asa le prefer . Daca faci walking sau popping , nu ai firu intins ca la vobler , il ai mai moale , cu firu asezat conic "aluneca " si risti mai mult o peruca decit cu firu pus normal . Iar santu ala zic eu ca daca are un mm nu-i bai , atita are si o Saltiga si o Stella mare , nici 2-3 mm nu-i bai , exceptie stilurile de mai sus , daca te prinde cu firu mai moale in dreptu santului , aluneca si creste riscu de peruca . La voblere si unde dai cu firu mai intins nu ai probleme , si din poza nu vad sa fie asa de grav .
Fir Intins!!!