tambur daiwa - intrebari
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- johnnybravo
- Moderator
- Mugurstefan
- veteran
daca sa asezat bine asa ar trebui sa ramana si dupa ce pescuiesti cu mulineta.johnnybravo scrie:am vrut sa fac asta dar deja dadusem jos firu', acu daca il pun o sa iese bine dar dupa cateva partide ma gandesc ca iar imi face shantzu ala jos...
te poti uita cum aseaza firul si mulinand incet si urmarind ultimele spire cat de aproape le pune fata de buza sau de baza tamburului,asa iti mai poti da seama daca e nevoie sa urci sau sa cobori putin tamburul.
- johnnybravo
- Moderator
mugurstefan, da, dar sa nu tragem concluzii deocamdata
am pescuit cu ea de 4-5 ori doar.
cristi, o sa pun firul deseara si ii fac o poza.
vroiam sa pun saiba si de curiozitate sa vad cum mi se pune firul si in speranta ca imi lungesc lanseurile daca acel con e mai evident si firul e fff aproape de buza tamburului.

cristi, o sa pun firul deseara si ii fac o poza.
vroiam sa pun saiba si de curiozitate sa vad cum mi se pune firul si in speranta ca imi lungesc lanseurile daca acel con e mai evident si firul e fff aproape de buza tamburului.
- Mugurstefan
- veteran
- johnnybravo
- Moderator
-
- veteran
- Mugurstefan
- veteran
si eu am avut 2 Daiwe cu mici hakitze.
Una ma enerva teribil in timp ce jiguiam, 'haraia' ca sa zica sa in sarcina. I-am gasit piulitza ce trebuia stransa si gata... functioneaza impecabil.
Una ma enerva teribil in timp ce jiguiam, 'haraia' ca sa zica sa in sarcina. I-am gasit piulitza ce trebuia stransa si gata... functioneaza impecabil.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !