discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
costi
- veteran

-
Nemernic
- veteran

costi scrie:Mah... o chestie, nu cred ca sta nimeni cu metru sa masoare cat arunca.... apropo... cati stiti cat a-ti aruncat la ultima iesire cu echipamentul de spin... da exact in metrii...
...
Cei doi colegi au iesit in spatele blocului... tocmai ptr lanseurile astea..... N-or fi masurat..... nici nu am avut pretentii la metrii exacti... Daca citesti bine, in urma cu 2-3 pags, ai sa observi ca am si zis: APROXIMATIV ...
Eu ca si incepator, ce sa fac ?! sa ma pun sa-mi cumpar 4-5 mulinete sa vad care arunca mai bine un jig de 7-9 gr ? ..........
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
boiles
- utilizator nou

-
suntem ,,pescari ,,normal ca aruncam multi metri..........

:{P

-
jonah
- veteran

Nemernic scrie:costi scrie:Mah... o chestie, nu cred ca sta nimeni cu metru sa masoare cat arunca.... apropo... cati stiti cat a-ti aruncat la ultima iesire cu echipamentul de spin... da exact in metrii...
...
Cei doi colegi au iesit in spatele blocului... tocmai ptr lanseurile astea..... N-or fi masurat..... nici nu am avut pretentii la metrii exacti... Daca citesti bine, in urma cu 2-3 pags, ai sa observi ca am si zis: APROXIMATIV ...
Eu ca si incepator, ce sa fac ?! sa ma pun sa-mi cumpar 4-5 mulinete sa vad care arunca mai bine un jig de 7-9 gr ? ..........
am vz eu unii care si-au luat 10 mulinete si tot "10" metri aruncau ! daca esti bou bou ramai pana la capat ,in nici un caz nu devii taur .
-
Leba
- veteran

-
Nemernic scrie:
Nu. Trebuie doar sa faci un efort si sa cauti pe forum. Ia-ti o cafea mare si da-i cu search, sigur gasesti.
Mai ai si functia mesaj privat, evident adresat pretiosilor care jtiu. Si sunt vreo cativa.
Eu asa am facut ca sa inteleg in cele din urma ca-mi trebuie ...pixy.
Dar variante mai sunt, fie ele jedeme au ba.
p.s. uite ce-am gasit la prima cautare:
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... light=pixy

-
Andrei
- veteran

-
In general la casting nu nu poti avea asteptari prea mari daca iei o mulineta sub aprox 200$(ma refer la pretul de catalog)... Am avut si mai ieftine... si am ajuns la concluzia.... ca mai bine nu le cumpar decat sa ma chinui cu ele. Ma refer la pescuitul de zi cu zi.... cu naluci de la 3-4g pana la cat or fi nu la pescuitul doar cu naluci ff grele unde merge cam orice mulineta de cast.
Nu cred ca poate sa-ti raspunda nimeni cati metri lanseaza... nici macar cu spinningul.... Cand am vazut ce inseamna 40m.... o mica demonstratie a arbitrilor.... am ramas blocat i mi-am dat seama ca habarn am sa estimez o distanta:D....
Cu baitu, daca-l manui cum trebuie poti sa lansezi la fel de bine ca si cu spinningul, fara probleme prea mari... daca asta e raspunsul pe care-l cautai.... iaca l-ai primit:). Dar exista si exceptii care nu prea le au cu indemanarea.... si dau cu baitu dupa nush cate partide tot ca-n prima zi, pentru ca .... prefer sa nu mai intru in detalii.
Ori te prinzi ori nu te prinzi de smekerie. Pescuitul este simplu.... de ce incercati sa-l complicati prea tare?!

-
Neamtul
- veteran

10 pagini in doua zile din care 6 pagini deja se discuta numai de 2-3 modele de mulinete de baitcast.
Interesant subiectul...

-
Adelin
- Moderator

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
-
Andrei
- veteran

-
prefer sa nu....

-
gabbyy77
- utilizator constant

andrei mai este o chestie de mentionat. parerile se fac pe apa cu peruci si realizari multe, nu din spatele monitorului.
si vizavi de produse si producatori trebuie sa le testezi pe fiecare in parte sa vezi care iti place cel mai mult, nu sa te iei dupa care latra mai tare pe forumuri (asta catre initiatorul acestui topic)
Viata bate filmu'