Bine ca in sfarsit , o parte ai inteles...pe unde bat.
Dat fiind faptul ca la spin da aici toata lumea, cam toti stim cat se da ...Dar la cast majoritatea sunt la inceput sau nici macar acolo...datele sunt in ceata...avem nevoie de date exacte , sa stim cum sta treaba ...fata de spin, mulinete naspa/hiper -super...etc....Nu, avem toti ocazia sa incercam toate pe p....ielea noastra, ca nu ne tine buzunarul......etc...
Si atunci apar maestrii, care "arunca cat este nevoie"...Mersi de info..ne-o fost de mare ajutor.
Eu te inteleg , ca tu dai la cast de cand te stii sau inorice caz de foarte mult timp si ai ajuns la nivelul unde nu mai conteaza exact cat dai(ca la spin)...Dar nu iti dai seama cati sunt pe aici , care inca nu au avut ocazia si ar vrea sa afle ceva concret.....Exact , din cauza ca nu pot sa isi dea seama in comparatie cu spin, cum sta treaba.
Initiatorul topicului(chiar daca a ales un titlu cel putin controversat)...tot la faza asta incipienta este...
Cat despre fire si distanta la cast...iarasi, am expus o parere fara sa incerc(ai dreptate)...dar puteai sa imi dai un raspuns concret ...nu la misto.
Citesc multe forumuri straine, dar atata vorbe goale , fara informatii concrete la intrebari simple...nu am vazut ....si atunci mai apare cate unu , sa iti zica : "tu te nu te stii"(vorba unui amic)...stai jos.... Ce sa mai zic?
Ii ca in campionat....este nevoie de doua divizii....
Asa cum sunt...mai "slab dotat"...o sa fac teste in "curtea blocului" si o sa le expun...sa fie ceva mai usor pentru profani ca mine ..Sa "se stie"
Ce sa facem, jucam in alte ligi...."N-are" conteaza.
Cat despre nick-ul meu...Te legi ,de chestii prea marunte, nu ne cunoastem personal, deci nu are importanta numele meu...fii sigur ca ma prezint si m-am prezentat oricui , de pe forumul asta cu care am intrat in contact.
Ti-e greu sa scrii ULK? Tastele U,L,K sunt aproape una de alta pe tastatura...Daca ti-e mai usor poti sa tastezi Gabriel...asa ma cheama ...