Shimano vs Daiwa
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
\razvan m. scrie:La greutati ceva mai mari, Zillionul lanseaza mai bine decat Curado.
Am facut un concurs cu Andrei, eu cu Zillion, el cu Curado, amandoi cu jig de 14 gr. N-a lansat nici macar odata mai mult decat mine.
Data viitoare cand iesim impreuna o sa vedem cum sta treaba si cu greutati mai mici.
Voi doi adica....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Amu si tu Nemernic...tu nu intelegi ca nu conteaza sa afle si incepatorii ceva.....Conteaza doar ca se da exact cat trebuie...de aia se cheltuie sute si mii de dolari pe mulinele cat mai performante sa se arunce cat mai departe...Si cu 2-3 metri mai mult ...Dar tot a meritat...
Cine este interesat cat se arunca....mai exact...este invitat in curtea blocului , sa incerce pe p......ielea lui
. Eu, nu ma am doar aceasta optiune 
Cine este interesat cat se arunca....mai exact...este invitat in curtea blocului , sa incerce pe p......ielea lui

ulk ,ULK scrie:Amu si tu Nemernic...tu nu intelegi ca nu conteaza sa afle si incepatorii ceva.....Conteaza doar ca se da exact cat trebuie...de aia se cheltuie sute si mii de dolari pe mulinele cat mai performante sa se arunce cat mai departe...Si cu 2-3 metri mai mult ...Dar tot a meritat...
Cine este interesat cat se arunca....mai exact...este invitat in curtea blocului , sa incerce pe p......ielea lui. Eu, nu ma am doar aceasta optiune
e aici o gramada de informatie , mai mult decat au avut multi incepatori
cand s-au apucat de cast
ideea e sa stii ce sa faci cu ea
avand in vedere ca tu le stii pe toate inainte sa le fi incercat , n-ai decat sansa sa te convingi in spatele blocului
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
Deci ne vedem dupa blocuri?
E mai importanta distanta cand pescuiesti in apa adanca, cum facem pe lacuri de acumulare cand e rece. Uneori pescuim si in 17 metri. Daca arunci vreo 30, pana cade pe fund jigul e aproape sub barca. Asta ar fi cam singurul motiv pentru care ai vrea lansari mai lungi. In apa de 2-4 metri, daca dai la 50 de metri la jig... poti avea rateuri multe. Daca ai un hot spot, mergi la 25-30 de metri de el si il pescuiesti intens. Lansari scurte si mai dese, fir mai intins...
E mai importanta distanta cand pescuiesti in apa adanca, cum facem pe lacuri de acumulare cand e rece. Uneori pescuim si in 17 metri. Daca arunci vreo 30, pana cade pe fund jigul e aproape sub barca. Asta ar fi cam singurul motiv pentru care ai vrea lansari mai lungi. In apa de 2-4 metri, daca dai la 50 de metri la jig... poti avea rateuri multe. Daca ai un hot spot, mergi la 25-30 de metri de el si il pescuiesti intens. Lansari scurte si mai dese, fir mai intins...
avand in vedere ca tu le stii pe toate inainte sa le fi incercat
Adica?
De aia am indemnat , lumea sa deie din casa niste masuratori concrete , ca le stiu pe toate??? Eram curios , exact ca si Nemernic.
Este exact invers, ce zici. Vii si te dai mare stiutor...dar ceva concret nimic..
Problema e , ca stiu , ca ai putea...ai cu ce si ai de unde....Dar nu, tu alegi , mai bine sa faci misto de oameni , decat sa zici ceva concret....
Fii sigur ca dupa ce o sa incerc o sa dau date concrete sa "se stie"...nu toti sunt la fel de bazati....aici....ca unii.