Secretele turnarii jigurilor
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
-
nightfishing01
- utilizator constant

radeti voi dar cata ARE DREPTATE
nici eu nu topesc in cantitati mari tocmai pt a evita vaporii toxici
topesc maxim de doua jiguri odata ,recipient -o lingura putin mai adanca ,evit vaporii si supra incalzirea matritelor si nici ca timp nu mise pare mult chiar daca torn 40-50 de jiguri
si mai am un obicei ,daca pescuiesc pe o balta care nu stiu nimic despre ea iau o matrita, lingura ,carlige plumb, plus doza cu gaz in rucsac
asta pt a elimina eventualele necunoscute
dar cum pescuiesc mai mult pe langa casa evit sa torn multe jiguri pt ca nivelul si curentii se modifica cu o frecventa extrem de enervanta
nici eu nu topesc in cantitati mari tocmai pt a evita vaporii toxici
topesc maxim de doua jiguri odata ,recipient -o lingura putin mai adanca ,evit vaporii si supra incalzirea matritelor si nici ca timp nu mise pare mult chiar daca torn 40-50 de jiguri
si mai am un obicei ,daca pescuiesc pe o balta care nu stiu nimic despre ea iau o matrita, lingura ,carlige plumb, plus doza cu gaz in rucsac
asta pt a elimina eventualele necunoscute
dar cum pescuiesc mai mult pe langa casa evit sa torn multe jiguri pt ca nivelul si curentii se modifica cu o frecventa extrem de enervanta
Sa fi foarte rapid la turnare...asta e cauza, daca s-a racit plumbul(si foarte putin) deja iti raman goluri...sau alta problema poate sa fie ca(virgula) carligul este prea gros in "carne" si iti astupa canalul.
Dar cum am observat eu, cand torn foarte rapid (risc mai mare sa curga in exces)...iese perfect...incearca.
Dar cum am observat eu, cand torn foarte rapid (risc mai mare sa curga in exces)...iese perfect...incearca.