Secretele turnarii jigurilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
eu am alta smecherie anti-zgura si vapori toxici.
Imi topesc tevile afara, la socri in curte; la un pahar de cognac +cola...si fac niste p[astile frumoase si curate
de plumb... Care topite acasa, in tihna cafelutei, nu mai miroase asa greu si fac incomparabil mai putina zgura...
cat priveste stralucirea...fiecare cu teoriile lui..eu jigurile de peste 40g le oxidez, NU vreau sa straluceasca...vreau sa mearga low profile jigul p[e fund...pentru al enerva mai rau pe musiu salau...
sunetul pe piatra?
aaaa...nu stiu
spor!
Imi topesc tevile afara, la socri in curte; la un pahar de cognac +cola...si fac niste p[astile frumoase si curate

cat priveste stralucirea...fiecare cu teoriile lui..eu jigurile de peste 40g le oxidez, NU vreau sa straluceasca...vreau sa mearga low profile jigul p[e fund...pentru al enerva mai rau pe musiu salau...
sunetul pe piatra?
aaaa...nu stiu

spor!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
pupu...la Trabucco vs. JDM este o chestie pur finaciara...vorbind de pescari fanatici...iar aici vorbim de o chestie ce poate sa faca oricare dintre noi...depinde de "credinte" ..nu de buzunar
...
Defapt la tine vad ca este vorba de mai mult, decat o simpla pasiune..lucrezi in domeniu, de aici vine priceperea ta, care pe mine sigur ma depaseste ...deci am inteles acum.

Initiatorul topicului , cred ca a aflat mai mult decat spera...deci e foarte ok.

Defapt la tine vad ca este vorba de mai mult, decat o simpla pasiune..lucrezi in domeniu, de aici vine priceperea ta, care pe mine sigur ma depaseste ...deci am inteles acum.

Initiatorul topicului , cred ca a aflat mai mult decat spera...deci e foarte ok.

Interesant tot ce s-a scris....Multumiri tuturor .Sper sa reusesc,adica sa-mi iasa bine. Si ca tot veni vorba de partea financiara,fac o paranteza si va anunt ca in Deva jig-urile cu carlig Gamakatsu au ajuns la frumosul pret de 4 ron
deci cred ca e mai rentabil sa le fac acasa. Pentru inceput o sa-mi iau matrita asta http://www.fishshop.ro/Products/customview.aspx?id=243 si unealta asta http://www.fishshop.ro/Products/customview.aspx?id=249 .Sper ca o sa ma descurc cu ele.

Until next time....Tight Lines!